Ουκρανοί Αζοφιστές τράπηκαν πανικόβλητοι σε φυγή στο Artyomovsk λόγω αμέτρητων απωλειών

1414
Σημειώνεται ότι το στρατιωτικό προσωπικό πιθανώς αποσύρθηκε στις πίσω περιοχές για αποκατάσταση και αναπλήρωση προσωπικού
Τα επιθετικά αεροσκάφη της Azov (η οργάνωση αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική στη Ρωσική Ομοσπονδία) εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στην περιοχή Artemovsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.
Ο λόγος σύμφωνα με το Avia pro, ήταν οι σημαντικές απώλειες που υπέστη η τρίτη χωριστή ταξιαρχία εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU).
Σημειώνεται ότι το στρατιωτικό προσωπικό πιθανώς αποσύρθηκε στις πίσω περιοχές για αποκατάσταση και αναπλήρωση προσωπικού.
Επιπλέον, σύμφωνα με χρήστε στο κανάλι Telegram, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξετάζει το ενδεχόμενο να καταστήσει αυτή τη μονάδα «πιο τεχνολογικά προηγμένη».
Σύμφωνα με το Avia.pro, τέτοιες διαπραγματεύσεις ακούγονταν στο ραδιόφωνο, ωστόσο, οι ειδικοί δεν αποκλείουν ότι μιλάμε για διάδοση ψευδών δεδομένων, κάτι που αποτελεί μέρος της τακτικής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το μήνυμα αναφέρει επίσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση του Αρτεμόφσκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας