Ουκρανικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας-Ανατίναξαν φράγμα Κακχόβκα-Κινδυνεύει πυρηνικό εργοστάσιο-Πλημμυρίζουν Χερσώνα-Κόβουν υδροδότηση Κριμαίας!!!

1355

To Kίεβο προχώρησε σε ένα μεγάλο έγκλημα όχι μόνο κατά της Ρωσίας αλλά και σε ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ανατίναξε το υπερμεγέθες φράγμα της Κακχόβκα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να εκραγεί το τεράστιο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια, ενώ σταματά ο εφοδιασμός της χερσονήσου της Κριμαίας με νερό και πλυμμυρίζει όλη η τεράστια περιφέρεια της Χερσώνας.

Είναι μία πρωτοφανής επίθεση σε πολιτικές υποδομές και θύμα της θα είναι ο ρωσικός πληθυσμός της Χερσώνας και της Κριμαίας, ενώ μια απίστευτη πυρηνική έκρηξη κινδυνεύει να επισυμβεί από στιγμή σε στιγμή.

Ήδη έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο τα πρώτα βίντεο από την στιγμή της έκρηξης και εν συνεχεία από το κατεστραμμένο φράγμα.

Προφανώς ο αντικειμενικός σκοπός των Ουκρανών ήταν να πλημμυρίσουν τις αμυντικές θέσεις των Ρώσων στην περιοχή της Χερσώνας. Θα πλημμυρίσουν και ντουζίνες πόλεων και οικισμών στην περιοχή.

Oι Ουκρανοί πιστεύουν, καλύτερα έχουν την αυταπάτη, ότι θα μπορούν να επιτεθούν στην Χερσώνα και μετά στην Κριμαία μέσα στις επόμενες 72 ώρες όταν θα έχουν αποχωρήσει τα νερά από τις πλημμυρισμένες περιοχές.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εκκένωση χωριών και πόλεων.

Η Ρωσία ζει κρίσιμες στιγμές, ενώ όλη η ανθρωπότητα παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις με κομένη την ανάσα.

Ο χάρτης που ακολουθεί δείχνει πως η Κριμαία προμηθεύονταν νερό από το φράγμα της Κακχόβκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας