Όλοι/ες στη νέα Δίκη Π.Λαφαζάνη(4/3/-9.πμ)-Υπερασπίζουμε τα σπίτια μας-Τη Δημοκρατία-Την πατρίδα μας!

1288

Αντί στο εδώλιο να έχει καθίσει όλος αυτός ο πολιτικός εσμός που κυβέρνησε και κυβερνά τον τόπο.

Ο πολιτικός εσμός που χεωκόπησε τη χώρα .

Ο πολιτικός εσμός που αλυσόδεσε την πατρίδα μας στα νεοαποικιακά δεσμά των ΕΕ-EKT-ΔΝΤ με καταστροφικά μνημόνια που συνεχίζουν με όλο και μεγαλύτερη ένταση να πνίγουν την οικονομία και το λαό μας , να τον φτωχοποιούν και να τον εξαθλιώνουν.

Αντί στο εδώλιο των κατηγορουμένων να κάθονται  απέναντι σε πραγματικούς και έντιμους δικαστές και όχι σε δικαστές υπαλλήλους και ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου , όλες οι κυβερνήσεις και οι τραπεζίτες  που αλόγιστα εκλιπαρούσαν τους πολίτες να πάρουν δάνεια κάθε μορφής, που ξεπερνούν κάθε φαντασία (εορτοδάνεια, διακοποδάνεια κλπ κλπ).

Αντί στο εδώλιο να κάθονται πολιτικοί, τραπεζίτες και ανώτατοι δικαστές που επέτρεψαν να πωλούνται τα αμέτρητα ”κόκκινα δάνεια” στα ληστρικά funds με το κιλό και κοψοχρονιά , στο 10% και 5% του αρχικού κεφαλαίου και αρνούνταν πεισματικά να τα δώσουν στους μη έχοντες εκ των δανειοληπτών στις ίδιες τιμές που τα έδιναν στα funds για να μπορέσουν πιθανότατα οι δανειολήπτες  να  εξοφλήσουν τα δάνεια  για να ανασάνουν με σημαντικότατο  όφελος στην  κοινωνία, στην οικονομία και στην ανάπτυξη. 

Αντί στο εδώλιο να βρίσκονται τώρα  πολιτικοί, τραπεζίτες και ανώτατοι δικαστές οι οποίοι,  συγκροτώντας μια σύγχρονη πολιτική , οικονομική και εγκληματική μαφία επέτρεψαν στα funds ένα δάνειο που αγόρασαν στο 10% του αρχικού δανείου να το ζητούν τώρα  στην σημερινή τρέχουσα τιμή του , που περιλαμβάνει και τους  τόκους και κάθε λογής αθέμιτες χρεώσεις.

Αν αυτά δεν είναι νομιμοποίηση της μεγαλύτερης δυνατής αισχροκέρδειας και απροκάλυπτης ληστείας για τα οποία η κακουργηματική δίωξη θα ήταν το ελάχιστο τίμημα , τότε η έννοια της δικαιοσύνης έχει χάσει παντελώς το νόημα της και έχει μεταβληθεί στο αντίθετο της: τη νομιμοποίηση της πιο αδίστακτης αδικίας.

Τέλος , αν και δεν υπάρχει τέλος, στο εδώλιο θα έπρεπε να βρίσκονται με βαρύτατες κατηγορίες και να δικάζονται από δικαστές που τιμούν τον όρκο τους( πόσοι είναι άραγε;) οι πολιτικοί που έχουν ακέραια την ευθύνη , πολιτική και ποινική , για τουλάχιστον τις πρόσφατες ,  πολύνεκρες τραγωδίες όπως αυτές  της Μάνδρας, στο Μάτι, και πρόσφατα των Τεμπών και των πλημμυρών της Θεσσαλίας.

Και όμως στις δύο απ’ αυτές τις τραγωδίες , Μάνδρα και Μάτι ,  ”κουκουλώθηκαν” ξεδιάντροπα οι ευθύνες των πολιτικών και τώρα πάει η ίδια βρώμικη ιστορία να επαναληφθεί με τις πλημμύρες της Θεσσαλίας και με το φρικτό και αποτρόπαιο μέγα έγκλημα των Τεμπών

Αντί του πολιτικού κατεστημένου στο εδώλιο ο Παναγ. Λαφαζάνης

Όμως, αντί των εξωνημένων πολιτικών και των τραπεζιτών που ρήμαξαν και συνεχίζουν να ρημάζουν τη χώρα και εκχωρούν ακόμα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την ίδια της την κυριαρχία, στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι, μετά την πρόσφατη καταδίκη του σε 18μηνη φυλάκιση, ο Παναγ. Λαφαζάνης και σειρά από συναγωνιστές του, με κατηγορίες το μισό ποινικό κώδικα, γιατί προσπάθησαν να εμποδίσουν και ορισμένες φορές τα κατάφεραν, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας φτωχών οικογενειών ή πλειστηριασμούς μικρών μαγαζιών και μικρών επιχειρήσεων!

Το σχέδιο της κυβέρνησης και της συναινετικήςαντιπολίτευσηςΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς και των παραφυάδων τους είναι να καταδικάσουν ξανά τον Παναγ. Λαφαζάνη και τους συναγωνιστές του, στέλνοντας τους στη φυλακή ή αν κρίνουν ότι οι σημερινές συνθήκες δεν τους βολεύουν πολιτικά, να αναβάλλουν προσχηματικά τη Δίκη, ώστε η καταδίκη και η φυλάκιση των κατηγορουμένων να επέλθει σε ευθετότερο χρόνο, με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την αποδυνάμωση και χαλιναγώγηση του εξεγερτικού ενωτικού λαϊκού κύματος που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και σύντομα θα σαρώσει την ”κόπρο του Αυγεία” μιάς σάπιας και εξαρτημένης πολιτικής τάξης.

Όλοι και όλες τη Δευτέρα στη Σχολή Ευελπίδων , ώρα 9 π.μ. , κτίριο 7, να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους άδικα και σκόπιμα κατηγορούμενους και να διεκδικήσουμε την αθώωση τους.

Η αγωνιστική μας συμπαράσταση στους δικαζόμενους , ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες όπου κυβέρνηση και κατεστημένο μπλοκ κάνουν πάρτι αυταρχισμού και εξαθλίωσης του λαού, δεν αφορά μόνο όσους δικάζονται αλλά πρώτα απ ‘όλα αφορά τους εκατοντάδες χιλιάδες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και τις βιοποριστικές τους δυνατότητες.

Αφορά όλους και όλες που βλέπουν καθημερινά να χρεώνονται , να φτωχοποιούνται και να εξαθλιώνονται!

Αφορά πρώτα απ΄όλα επίσης, τη δημοκρατία που έχει μετατραπεί σε μια νεοφιλελεύθερη δικτατορία των ξένων κέντρων και των ολιγαρχών του χρήματος.

Αφορά τέλος την ανάγκη  να διαμορφωθεί ένα πλατύ ενωτικό αγωνιστικό μέτωπο δημοκρατικής ανατροπής και όχι περιπάτων, που θα ενώσει,  πέρα από παρατάξεις ,  για να βάλει φρένο στον κατήφορο και να ανοίξει το δρόμο στην εθνική , οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αναγέννηση της πατρίδας μας !!!

Στο σκαμνί οι νεοδοσίλογοι μεγαλοκλέφτες και το πελατειακό περιβάλλον  των αρπακτικών τους.

Το τιμόνι της Ελλάδας να αναλάβουν νέες γενιές που θα φλογίζονται για την εθνική ανεξαρτησία ,  την παραγωγική ανάπτυξη, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εκ νέου άνθιση ενός σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας