Λαφαζάνης στον Λ.Πάσχο(Youtube)-Οι εκλογές δεν φέρνουν λύση-Ανατρεπτικές οι μετεκλογικές εξελίξεις

1940

Ο Π. Λαφαζάνης σε μια εφ’όλης της ύλης συζήτηση με τον Λάμπρο Πάσχο. Απαντά σε όλα και για όλους. Η εκπομπή γράφτηκε πριν τις «διώξεις» υποψηφίων από τις πρώτες θέσεις στις λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας και για τούτο δεν ασκείται κριτική στις απαράδεκτες πράξεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία λαμβάνει χώρα σε άλλο video και σε άλλο ρεπορτάζ της Iskra.

3 Σχόλια

 1. Χρησιμότατες οι συνεντεύξεις.
  Ξεκαθάρισε η προοπτική, που καθιστά άσκοπη την συμμετοχή.
  Μετά τις εκλογές ανατρεπτικές αλλαγές, διαλύεται ο ΣΥ κ.ά., και τα ιστορικά καταξιωμένα στελέχη είναι έτοιμα να οδηγήσουν τούς απογοητευμένους στην ανασύνταξη, μακριά από τούς τίτλους τού ψυχρού πολέμου.
  Η κάθε λέξη είχε σημασία, η κριτική, καθώς και, εκ τού αντιθέτου, η αποφυγή τής κριτικής, δείχνουν αυτό που θα μπορούσε να ενισχυθεί.
  Ευχάριστη έκπληξη η διακριτική αναφορά εις τα φημολογούμενα προβλήματα τών εκλογών τής αμερικής.
  Σάς ευχαριστούμε.

 2. ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ,ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΟΣΑΣ. ΝΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ.

 3. Οι λόγω τού ιού δεκάδες εκατομμυρίων ταχυδρομικοί εκλογικοί φάκελοι με τα ψηφοδέλτια (ballots), (που έχουν σταλεί εβδομάδες πρίν τις εκλογές σε όλους τούς εγγεγραμμένους στούς καταλόγους κάποιων Πολιτειών, είτε το ζήτησαν είτε όχι, μέσα σε envelopes), έπρεπε να είναι υπογεγραμμένοι πριν την ”επαναποστολή” τους από τούς αποστολείς των και οι υπογραφές τους να ελεγχθούν ηλεκτρονικά, συγκρινόμενες με τα δείγματα τού αρχείου. Εδώ έχουμε προβλήματα στον έλεγχο τής Μαρικόπας τής Αριζόνας στις εκλογές τού 2022. Το ίδιο έπρεπε να έχει γίνει και το 2020. Αν το σύστημα δούλευε όπως είχε προβλεφθεί, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ομως δεν δούλεψε… Και το πρόβλημα αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά τών εκλογών στις ηπα.

  WATCH: Maricopa County Couldn’t Get Their Story Straight About Signature Reviewer 2022 Election Who “Verified” 33,000 Signatures in Average of 2.4 Seconds Each
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/watch-maricopa-county-couldnt-get-their-story-straight/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας