Ο Scholz βάζει φωτιές-Θα υποστηρίξουμε τη Φινλανδία να μπει στο ΝΑΤΟ

841
Ο Scholz βάζει φωτιές-Θα υποστηρίξουμε

Αδίστακτος ο Scholz από τον πόλεμο στην Ουκρανία εμφανίζεται έτοιμος για νέο τυχοδιωκτισμό! Τρελάθηκαν; Νοιώθουν τόση αυτοπεποίθηση ή έχουν χάσει τα μυαλά τους;

«Είναι πιθανό η Φινλανδία να κοιτάξει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ» είπε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sana Marin.

Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz δήλωσε την Τετάρτη ότι χαιρετίζει κάθε ενδιαφέρον που δείχνει η Φινλανδία για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ένα ζήτημα που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη επιτακτική ανάγκη από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μια δημόσια συζήτηση στην ουδέτερη Φινλανδία, η οποία μοιράζεται μακρά χερσαία σύνορα με τη Ρωσία, σχετικά με το αν θα ενταχθεί στη συμμαχία του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.
Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου με τον Φινλανδό πρωθυπουργό εάν η Γερμανία θα υποστήριζε τη Φινλανδία εάν αποφασίσει ότι θέλει να ενταχθεί στην αμυντική συμμαχία, ο Scholz είπε ότι υπάρχει ήδη συνεργασία μεταξύ της Φινλανδίας και του ΝΑΤΟ.
Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sana Marin είπε ότι η χώρα της επανεξετάζει το θέμα, μια κίνηση που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. “Είναι πιθανό η Φινλανδία να κοιτάξει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ”, είπε η Marin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας