O Λαφαζάνης καταδικάστηκε-Θα δικαστεί, όμως, κανένας πολιτικός για τα Τέμπη;

2581

Εντάξει , ο Παν.Λαφαζάνης καταδικάστηκε για το ”έγκλημα” του, το έγκλημα να υπερασπιστεί από πλειστηριασμούς πρώτες κατοικίες φτωχών οικογενειών και καταδικάστηκε 18 μήνες φυλακή!!!

Εντάξει , επίσης, την Δευτέρα 4/3, ο Παν.Λαφαζάνης και πολλοί συναγωνιστές/τριες του, θα καθίσει πάλι στο εδώλιο σε νέα δίκη (Σχολή Ευελπίδων 9.00 π.μ.) , που του έστησε ξανά το ”καθεστώς” Τσίπρα, Τσακαλώτου, Φλαμπουράρη, Γεροβασίλη κλπ, δίκες που με μεγάλη ευχαρίστηση συνεχίζει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Αν σε αυτή τη νέα δίκη, με τις ίδιες κατηγορίες για πλειστηριασμούς, ο Λαφαζάνης καταδικαστεί πάλι, εφ’ όσον δεν αναβάλουν τη δίκη για λόγους σκοπιμότητας, τότε τερματίζεται η τριετής αναστολή της προηγούμενης 18μηνης φυλάκισης και ο Λαφαζάνης οδηγείται στη φυλακή! Ο πρώτος πολιτικός στην μεταπολίτευση που υπέστη καθαρή πολιτική δίωξη, απαρχή νέας κλιμάκωσης ολοκληρωτισμού στον τόπο και ταυτόχρονα ο πρώτος που θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Εντάξει και πάλι, λοιπόν, ας πληρώσει με τη φυλακή ο Παν.Λαφαζάνης για τα εγκλήματα του! Το ερώτημα που σχεδόν αβίαστα προκύπτει είναι: καλά, ο Λαφαζάνης δικάστηκε και καταδικάστηκε και μπορεί να καταδικαστεί ξανά με τις άλλες δύο δίκες(!) που έχει μπροστά του για αντίσταση κατά της αρχής και για παρεμπόδιση πλειστηριασμών!

Θα δικαστεί, όμως, και  κυρίως θα καταδικαστεί κανένας άλλος πολιτικός σε αυτή τη χώρα ή καταδικασμένος θα είναι μόνο ο Λαφαζάνης που εγκατέλειψε υπουργικούς θώκους και βουλευτικές καρέκλες για να μην καταπατήσει τη λαϊκή εντολή για κατάργηση των μνημονίων και ειδικότερα το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος;

Και μιλάω για δίκες και καταδίκες πολιτικών που χρεωκόπησαν την χώρα.

Για πολιτικούς που έφεραν και ψήφισαν τα παράνομα και καταστροφικά μνημόνια ενώ έλεγαν προεκλογικά ότι θα τα ”σκίσουν”.

Για πολιτικούς που ξεπούλησαν και υποθήκευσαν την χώρα.

Για πολιτικούς που έχουν στην πλάτη τους σωρεία σκανδάλων και ρεμούλας.

Για πολιτικούς που έχουν στην πλάτη τους τέσσερις υπερσκανδαλώδεις χαριστικές ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών μαζί και το ξεπούλημα τους σε ξένα funds.

Για πολιτικούς που χάρισαν κοψοχρονιά τα “κόκκινα δάνεια“, δάνεια τα οποία έχουν πληρωθεί με λεφτά του ελληνικού λαού, σε funds του εξωτερικού και νομιμοποίησαν την μεγαλύτερη ληστεία και αισχροκέρδεια στην ιστορία της χώρας, με θυσία τα σπίτια και ακίνητα πολιτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος και απολύτως επίκαιρο και το πλέον τραγικό:

Μιλάω για πολιτικούς που ευθύνονται ποινικά, μετά το “Μάτι” και τη “Μάνδρα” που βγήκαν “λάδι” και για την φρικτή τραγωδία στα Τέμπη.

Αυτή είναι η ξενοκίνητη και διεφθαρμένη ελληνική πολιτική τάξη με τις παραφυάδες της τα μικρότερα κόμματα στη Βουλή!

Ο Λαφαζάνης δικασμένος και καταδικασμένος και έπεται συνέχεια, ενώ ο νεότερος Κ.Καραμανλήςτιμητής” να νουθετεί και “ευαίσθητος” να δίνει μαθήματα καθήκοντος!

Να τους χαιρόμαστε και να τους επιλέγουμε μέχρι να εξαθλιωθεί και να πεινάσει και ο τελευταίος μικρομεσαίος πολίτης και να διαλυθεί και η τελευταία οικογένεια με τις γυναίκες να αναζητούν ενδιαφερόμενους για να επιβιώσουν ως “παρένθετες μητέρες”!!!

Παναγιώτης Λαφαζάνης

1 σχόλιο

  1. Όσο και να θέλουν κάποιοι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε οργουελική δυστοπία,να είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα αποτύχουν.”Νομιμοποίηση” στην παρακμή της χώρας έδωσε η αδιαφορία,η ηττοπάθεια,η άγνοια,η ημιμάθεια νομικών και πολιτών.Τέτοιες “νομιμοποιήσεις” νομοτελειακά και ιστορικά έχουν ημερομηνία λήξης.Καλη δύναμη στον αντιστεκόμενο Παναγιώτη Λαφαζάνη σε αυτήν την παράνοια..Αυτό που θέλουν οι δυστοπιστές είναι να χάσουν οι άνθρωποι την πίστη τους και την θέλησή τους να είναι άνθρωποι και ελεύθεροι.Το μεγαλύτερο σκοτάδι είναι πριν από το ξημέρωμα.Αυτοί που θα έπρεπε να είναι στην φυλακή για τα εγκλήματά τους εναντίον της χώρας….νομοτελειακά θα ηττηθούν από την ίδια την αλαζονεία τους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας