Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ

1211

Ο Στιβ Μπένετ τελειώνει από την προεδρία της ΚΕΔ μετά την δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου και την Τετάρτη (27/9) αναμένεται να μπουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους. Βαρύ το κλίμα τις τελευταίες ημέρες για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να άρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του μετά την διαιτησία του Παπαπέτρου με τον Άρη.

Ο Στιβ Μπένετ πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από την ηγεσία της ΚΕΔ μετά την δήλωση γεμάτη “καρφιά” του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου. Το γεγονός μάλιστα ότι συγκάλεσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τετάρτη (27/9) με αποκλειστικό θέμα τον ίδιο τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, δείχνει πως έχει πάρει την απόφαση να τον παύσει άμεσα από τα καθήκοντά του και να κοιτάξει την διάδοχη κατάσταση.

Το κλίμα ήταν βαρύ εδώ και ημέρες για τον κύριο Μπένετ και χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε επικοινωνήσει με την ΕΠΟ μετά το ντέρμπι με τον Άρη και την διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και είχε άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Μάλιστα, ο Δικέφαλος είχε ζητήσει από την Ομοσπονδία να συγκαλέσει την ΕΕΠ για το μέλλον του προέδρου της ΚΕΔ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι έξαλλος μαζί του, καθώς θεωρεί ότι ενεργεί αυτοβούλως, την στιγμή που ο ίδιος, η UEFA και το Big-4 ήθελε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι όρισε Έλληνα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και οι δύο ομάδες είχαν εκφράσει την επιθυμία του για έμπειρο ξένο ρέφερι και σε κάθε περίπτωση όχι Έλληνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας