Να ξεσηκωθούμε-Όλοι στους δρόμους για να επιβιώσουμε-Οι ολιγάρχες θησαυρίζουν-Ο λαός εξαθλιώνεται

1730

Κάθε μέρα η ακρίβεια σαρώνει, ενώ η προδοτική κυβέρνηση της ελληνικής αποικίας και το ξεπουλημένο πολιτικό κατεστημένο (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και οι παραφυάδες τους) έχουν κηρύξει δουλοπρεπώς τον πόλεμο στη Ρωσία.

Οι τηλεοράσεις και τα κυρίαρχα ΜΜΕ «ταΐζουν» τον λαό με τους φρικτούς βιασμούς και τα αποτρόπαια εγκλήματα που δίνουν και παίρνουν στη χώρα και τα οποία είναι αποτέλεσμα της γενικής παρακμής. Κι αυτό για να μπορούν να αποπροσανατολίζουν τις λαϊκές δυνάμεις, να τις ληστεύουν και να παίζουν τα καταστροφικά παιχνίδια των αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστών και των άθλιων ηγετίσκων της ΕΕ.

Εδώ και τώρα να ανατρέψουμε το φαύλο, υποτελές και διεφθαρμένο κυβερνητικό και πολιτικό κατεστημένο, να σταματήσουμε την πολιτική του πολέμου, των ψυχώσεων κατά της Ρωσίας και να προχωρήσουμε σε ριζική αλλαγή πορείας της χώρας για μια ανεξάρτητη, παραγωγική και κοινωνική Ελλάδα με πολυδιάστατη οικονομική και εξωτερική πολιτική, η οποία, πέραν των άλλων, θα προσανατολιστεί και σε στρατηγική συνεργασία με τη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας