Ν.Μεντβέντεφ: «Ο αριθμός των ηλίθιων ηγετών στις χώρες του ΝΑΤΟ αυξάνεται»

1346

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έκανε επίθεση στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, χρησιμοποιώντας για ακόμη μια φορά σκληρές εκφράσεις. 

«Ένας νεόκοπος κρετίνος – ο Βρετανός υπουργός Άμυνας – αποφάσισε να μεταφέρει τα μαθήματα εκπαίδευσης Αγγλικών για τους Ουκρανούς στρατιώτες στο έδαφος της ίδιας της Ουκρανίας. Δηλαδή, να μετατρέψει τους εκπαιδευτές του σε νόμιμους στόχους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα καταστραφούν ανελέητα. Και όχι πλέον ως μισθοφόροι, αλλά ακριβώς ως Βρετανοί ειδικοί του ΝΑΤΟ.

Ένας άλλος ανόητος – ο επικεφαλής της Γερμανικής Επιτροπής Άμυνας με ένα δυσπρόφερτο επώνυμο – απαιτεί την άμεση προμήθεια πυραύλων Taurus στους Χοχλομπαντερίτες, ώστε το καθεστώς του Κιέβου να χτυπήσει το ρωσικό έδαφος για να αποδυναμώσει τον ανεφοδιασμό του στρατού μας. Λένε ότι αυτό είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο. Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, οι επιθέσεις στα γερμανικά εργοστάσια όπου κατασκευάζονται αυτοί οι πύραυλοι θα είναι απολύτως σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο.

Παρόλα αυτά, αυτοί οι ηλίθιοι μας ωθούν ενεργά προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο…», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας