Μητσοτάκης: Στηρίζω τον Αγοραστό…Μα μπορούσε να πράξει κι‘αλλιώς;-“Μαζί τα κάνανε”!

5177

Νομίζω ότι η δήλωση Μητσοτάκη ότι στηρίζει τον κ. Αγοραστό ως υποψήφιο περιφερειάρχη στη Θεσσαλία, δε θα πρέπει να εξέπληξε πάρα πολλούς.

Και τον στηρίζει γιατί οι πλημμύρες δεν κατάφεραν, είναι αλήθεια, να εξαφανίσουν πλήρως και οριστικά όλη την Θεσσαλία, το μόνο πράγμα που θα ήταν επαρκής λόγος για να άρει ο Κυρ. Μητσοτάκης την εμπιστοσύνη του στον Αγαπητό του.

Αλλά και τότε λένε οι κακές γλώσσες θα ήταν δύσκολο στον Κυρ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τον Θεσσαλάρχη του.

Ο λόγος δεν είναι και πολύ σύνθετος. Οι πελώριες ευθύνες τόσο του κ. Αγαπητού για τις Θεσσαλικές καταστροφές συμπλέκονται με αυτές του Κυρ. Μητσοτάκη ώστε να μην μπορούν σχεδόν με τίποτα να διαχωρισθούν. Άσε ότι τα μεγάλα αντιπλημμυρικά φράγματα που είχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί από το ’87 (!) και ούτε καν ξεκίνησαν, ήταν σχεδόν αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης.

Πως, λοιπόν, να καρατομηθεί ο κ. Αγοραστός αφού η δική του καρατόμηση  θα του άνοιγε το στόμα και τότε το «κεφάλι» του Κυρ. Μητσοτάκη θα σωριάζετο με γδούπο στην «γκιλοτίνα».

Παραφράζοντας όχι και πολύ τον μακαρίτη Πάγκαλο θα λέγαμε πως «μαζί τα κάνανε»

Μαζί, λοιπόν, όταν θα έρθει η ώρα, Μητσοτάκης και Αγαπητός, θα πληρώσουν ακριβά τα εγκλήματά τους. Εμείς απλώς ελπίζουμε αυτή η ώρα να μην αργήσει. Γιατί τώρα, όπως μας λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι, δεν αποκλείεται να το δούμε κι ‘αυτό. Οι πολίτες να επιβραβεύσουν με τη ψήφο τους τον Αγοραστό, όνομα και πράμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας