Μεγάλη νίκη των Ρώσων στην Kakhovskaya της Χερσώνας

2273
Δραματικές απώλειες των Ουκρανών-Έχασαν 15000 στρατιώτες τον Σεπτέμβριο-Όχι Ρωσίας στα πυρηνικά

Η Κρατική Δούμα σε έκτακτη συνεδρίαση της ενέκρινε ομόφωνα τους συνταγματικούς νόμους για την αποδοχή στη Ρωσία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk και του Luhansk, των περιοχών Kherson και Zaporizhia

Σε μια μεγάλη νίκη προχώρησαν σήμερα 3 Οκτωβρίου 2022 τα ρωσικά στρατεύματα αφού κατέστρεψαν δύο τάγματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τα οποία πλησίασαν κοντά στο Dudchany με σκοπό να καταλάβουν τη Novaya Kakhovka και τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka.
Τις ανακοινώσεις έκανε ο επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Kherson Vladimir Saldo στον τηλεοπτικό αέρα του Solovyov Live.
«Από τον Βορρά, κατάφεραν να περάσουν στο έδαφος της περιοχής. Υπάρχει ένας οικισμός που λέγεται Dudchany. Έσπευσαν λοιπόν στο Dudchany, έτσι ώστε αργότερα να μπορέσουν να πάνε στο ρεύμα προς τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya.
Η ρωσική αεροπορία απάντησε άμεσα και κατέστρεψε πολλά ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα.
Νίκησαν σχεδόν δύο τάγματα που έρχονταν από το Dudchan τα οποία ήθελαν να πάρουν στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka», είπε.

Η Κρατική Δούμα ενέκρινε νόμους για την αποδοχή νέων υπηκόων στη Ρωσία από τις περιοχές Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporizhia

Την ίδια ώρα, η Κρατική Δούμα σε έκτακτη συνεδρίαση της ενέκρινε ομόφωνα τους συνταγματικούς νόμους για την αποδοχή στη Ρωσία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk και του Luhansk, των περιοχών Kherson και Zaporizhia.
Ο Putin παρουσίασε τα έγγραφα προς εξέταση από τους βουλευτές .
Από την ημέρα αποδοχής των περιοχών στη Ρωσία και έως την 1η Ιανουαρίου 2026, θα ισχύει μια μεταβατική περίοδος.
Έτσι, στους πολίτες που ζουν στην εν λόγω επικράτεια διασφαλίζεται το δικαίωμα στην εργασία, αναγνωρίζονται έγγραφα που έχουν εκδοθεί προηγουμένως σχετικά με την εκπαίδευση, τη διάρκεια υπηρεσίας, το δικαίωμα λήψης συντάξεων, την κοινωνική και ιατρική βοήθεια.
Μέχρι την 1η Ιουνίου 2023, τα εδαφικά παραρτήματα των ομοσπονδιακών εκτελεστικών οργάνων θα εμφανιστούν σε τέσσερις περιοχές.
Κατά τη μεταβατική περίοδο, θα ανοίξουν εκεί και εισαγγελικά γραφεία και θα αρχίσει να λειτουργεί το ρωσικό δικαστικό σύστημα.
Το ρούβλι γίνεται η νομισματική μονάδα στην επικράτεια των νέων οντοτήτων και το ουκρανικό hryvnia επιτρέπεται να κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Οι ένοπλες δυνάμεις, οι στρατιωτικοί σχηματισμοί και οι ειδικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye προτείνεται να συμπεριληφθούν στις αντίστοιχες ρωσικές μονάδες.
Ο Putin και οι αρχηγοί των τεσσάρων περιοχών στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κρεμλίνο υπέγραψαν διεθνείς συνθήκες για την αποδοχή των περιοχών Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporizhia στη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας