ΗΠΑ-Μετά το Columbia καταλήψεις και στο M.I.T. για την γενοκτονία στη Γάζα

707

Φυσικά οι φοιτητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Αμερική, βαφτίζονται….αντισημιτικές από τα Media της ”χώρας της ελευθερίας” . Ο ολοκληρωτισμός Δύσης-Ισραήλ κάνει τους ναζί να μοιάζουν με πρόσκοπους

Π.Δ.

Και δεύτερο μεγάλο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, καταλήφθηκε από φοιτητές για την Παλαιστίνη!

Μετά το Columbia στη Νέα Υόρκη, φοιτητές του M.I.T (Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέτης) κατασκήνωσαν στον κεντρικό χώρο του Πανεπιστήμιου, διαδηλώνοντας κατά της γενοκτονίας στη Γάζα, κι απαιτώντας διακοπή κάθε ερευνητικής κι ακαδημαϊκής σχέσης ή συνεργασίας με το Ισραήλ ή εταιρείες που δουλεύουν μαζί του.
Οι κινητοποιήσεις στο ΜΙΤ, οργανώνονται από μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Επιστήμονες κατά της Γενοκτονίας” και φοιτητικές οργανώσεις.

Η διοίκηση του Πανεπιστήμιου και οι αρχές της Βοστώνης, κατηγόρησαν, φυσικά, τη δράση σαν … αντισημιτική, παρόλο που μεταξύ των οργανωτών είναι και η Ένωση Εβραίων Σπουδαστών του ΜΙΤ!

Ο καθεστωτικός τύπος και τα κατευθυνόμενα media, στις ΗΠΑ, άρχισαν να στρέφουν την προσοχή τους με συκοφαντίες και ψεύτικες ειδήσεις λάσπης στο Columbia και το ΜΙΤ, ανησυχώντας ότι ο πυρετός των καταλήψεων θα εξαπλωθεί άμεσα, σε μια κατάσταση που θα θυμίζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας