Ιδού ο Ουκρανικός φασισμός-Συνελήφθη και κινδυνεύει να δολοφονηθεί ο Γραμματέας Κομμουνιστικής-Νεολαίας

2062
Ιδού ο Ουκρανικός φασισμός

Η φρικτή είδηση είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους όσους στην Αριστερά έχουν «λυσσάξει» να μιλάνε για ιμπεριαλιστική σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας στην Ουκρανία και να μην αντιλαμβάνονται ότι η Ρωσική επίθεση ήταν αναπότρεπτη, πρώτον για να διασωθούν οι ρωσόφωνοι της Ουκρανίας αλλά και οι έλληνες ομογενείς από τη σφαγή και την προσφυγιά και δεύτερον για την αποτροπή της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και της εγκατάστασης εκεί πυρηνικών πυραύλων με στόχο μια Ρωσία αιχμάλωτη και υποχείριο της Δύσης.

Την σύλληψη του Α’ Γραμματέα της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της ΟυκρανίαςΜιχαήλ Κονόνοβιτς και του αδελφού του Αλεξάντερ, από το αντιλαϊκό καθεστώς της Ουκρανίας, καταγγέλλει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών. Οι αντιδραστικές αρχές της Ουκρανίας τους έχουν απευθύνει κατηγορίες για κατασκοπεία και «είναι πιθανό να δολοφονηθούν μέσα στις επόμενες ώρες» σημειώνει η ΠΟΔΝ, για τα δύο στελέχη της Νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας.

Να σημειώσουμε ότι από το αμερικανόπνευστο πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία το ιστορικό κομμουνιστικό κόμμα Ουκρανίας έχει τεθεί στην παρανομία και τα στελέχη του έχουν υποστεί μαζικά διώξεις, βασανισμούς, φυλακίσεις και δολοφονίες.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μόλις πληροφορήθηκε την είδηση, κατήγγειλε το δολοφονικό Ουκρανικό καθεστώς του Ζελένσκι, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους δυο συλληφθέντες νεολαίους αγωνιστές της δημοκρατίας και απαίτησε την άμεση απελευθέρωση τους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα μεγάλο κίνημα ενημέρωσης για τις σημερινές φασιστικές διώξεις των δημοκρατών στην Ουκρανία, την διάσωση των δυο νεολαίων που συνελήφθησαν και την άμεση απελευθέρωση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας