Η βρωμιά τους δεν έχει όρια-Μ.Βορίδης-“Ναι με παρακολούθησαν με το Predator”!

699

Ο Μ. Βορίδης από θύτης εμφανίζεται ως θύμα μιας διεφθαρμένης και μαφιόζικης μέχρι μυελού οστέων εξουσίας με πολυπλόκαμα παρακρατικά κέντρα, εντός των οποίων εξέχουσα θέση έχει και ο ίδιος!

Στην επιβεβαίωση της παρακολούθησής του από το Predator προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις «σταλινικές» τακτικές που φέρεται να εφάρμοσε το Μαξίμου, παρακολουθώντας ακόμη και τους πιο στενούς συνεργάτες του. 

Ο Μ.Βόριδης επιβεβαίωσε ότι έλαβε και επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. «Έλαβα επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έχουν γίνει» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει κινηθεί νομικά γιατί όπως είπε… «δεν έχω κάτι να κάνω» και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα.

Επιχειρώντας να υποβαθμίσει το γεγονός, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε με ύφος «ωχαδερφισμού»: «Τι να την κάνεις τη μήνυση εφόσον υπάρχει έρευνα. Η μήνυση το μόνο που θα έκανε ήταν να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη δικογραφία. Εγώ δεν έχω κάτι να εισφέρω σε αυτό». Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους για το αν ενοχλήθηκε που τον παρακολουθούσαν, ο Μάκης Βορίδης απάντησε «ποιος με παρακολουθούσε;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας