Η ώρα της Ανατολής! Η Δύση γίνεται παρίας παγκοσμίως

888
Η Δύση γίνεται παρίας

Εισάγει δεκάδες φύλα και παρελάσεις ιδιομορφίας!

Στο Μέρος Β’ της πιο σημαντικής συνέντευξης της τελευταίας 20ετίας του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν γίνεται λόγος για  την άνοδο της Ασίας και την διάλυση της Δύσης εξαιτίας των πολιτικών που έχουν υιοθετηθεί από τις κυβερνήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η συνέντευξη ολοκληρώθηκε και ο Β.Πούτιν σταμάτησε να μιλάει μετά από σχεδόν 4 ώρες. Ολοκλήρωσε την εκδήλωση με τις λέξεις «Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη»

Στην αρχή, ο Ρώσος πρόεδρος εκφώνησε κεντρική ομιλία (42 λεπτά) και στη συνέχεια ο αρχηγός του ρωσικού κράτους απάντησε σε ερωτήσεις μελών του συλλόγου για σχεδόν τρεις ώρες.

Ξεχωρίζει η ειδική αναφορά του Β.Πούτιν στον Ιρανό Στρατηγό Κ. Σουλειμανί και στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε από τους Αμερικανούς “αν και ήταν εκπρόσωπος της ιρανικής κυβέρνησης στην Βαγδάτη”.

Δεν έχουν όρια. Δεν ντρέπονται για τίποτα. Μπορείτε να κρίνετε τον Σουλειμανί όπως θέλετε αλλά είναι αξιωματούχος ενός άλλου κράτους. Τον δολοφόνησαν στο έδαφος τρίτης χώρας και είπαν “ναι τον σκοτώσαμε”.

Τι στο καλό είναι αυτό; Πού ζούμε;”

Ο Β.Πούτιν σφραγίζει με την ειδική αυτή αναφορά την στρατηγική πλέον συμμαχία με το Ιράν.

“Ήρθε η ώρα της Ανατολής και της Ασίας”

Ο Β.Πούτιν τόνισε:

-Οι Δυτικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μόνο ο Δυτικός πολιτισμός στον κόσμο. Δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, αλλά θα αναγκαστούν. Η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού είναι στην Ανατολή.

-Υπάρχουν δύο Δύσεις, η παραδοσιακή Δύση, κυρίως χριστιανικών αξιών, με την οποία έχουμε πολλά κοινά και αρχαίες ακόμη ρίζες, και η κοσμοπολίτικη Δύση, που λειτουργεί ως εργαλείο των φιλελεύθερων ελίτ.

-Η Δύση, χάνοντας την ανωτερότητά της, μετατρέπεται σε μειοψηφία, αλλά τα δικαιώματά της πρέπει να διασφαλιστούν άνευ όρων

-Χάνοντας την παγκόσμια κυριαρχία της η Δύση, μετατρέπεται σε παρία παγκοσμίως. Στις Δυτικές κοινωνίες έχουν επιβάλει νέες τάσεις, παρελάσεις ομοφυλόφιλων, δεκάδες νέες φυλές ξένων. Δικαίωμα τους. Αλλά δεν έχουν δικαίωμα να θέλουν να επιβάλουν το ίδιο σε άλλες χώρες.

 «Eάν η δυτική κουλτούρα θέλει να εισάγει δεκάδες φύλα και παρελάσεις υπερηφάνειας, ας το κάνει. Αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν από τους άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά τους».

-Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε το μέλλον μας. Οι παραδοσιακές αξίες δεν είναι ένα σταθερό σύνολο αξιώσεων, σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικές για κάθε έθνος, δεν πρέπει να επιβάλλονται, αλλά να γίνονται σεβαστές

-Η νέο-φιλελεύθερη (σ.σ. διεθνιστική) ιδεολογία έχει ξεπεράσει τα όρια. Οι νέο-φιλελεύθεροι έχουν αρχίσει να δηλώνουν ότι μια ανοιχτή κοινωνία έχει εχθρούς και ότι η ελευθερία τους πρέπει να περιοριστεί ή να καταστραφεί.

-Βλέπουμε ότι στις δυτικές χώρες συμβαίνουν περίπλοκες δημογραφικές, πολιτικές και κοινωνικές διαδικασίες (σ.σ. Μεγάλη Επανεκκίνηση). Αυτά είναι εσωτερική τους υπόθεση. Η Ρωσία δεν ανακατεύεται σε αυτά τα ζητήματα και δεν πρόκειται να παρέμβει. Σε αντίθεση με τη Δύση, δεν εισβάλλουμε στην αυλή κάποιου άλλου.

-Το δυτικό οικονομικό blitzkrieg κατά της Ρωσίας απέτυχε.

Σφοδρή επίθεση κατά της Δύσης

Μύδρους κατά της Δύσης εξαπέλυσε από το φόρουμ Valdai ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Όπως υποστήριξε oι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ κάνουν τα πάντα για να κλιμακώσουν τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

«Οι Δυτικοί παίζουν ένα επικίνδυνο, βρώμικο και αιματηρό παιχνίδι.

Τροφοδοτούν τον πόλεμο στην Ουκρανία, στέλνουν πολιτικούς στην Ταϊβάν, αποσταθεροποιούν τις παγκόσμιες αγορές τροφίμων και ενέργειας.

Όσον αφορά το τελευταίο, δεν αμφιβάλλω.

Οφείλεται σε σειρά συστημικών λαθών που διέπραξαν οι δυτικές αρχές» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Η Δύση θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο, θέλει να ορίζει τις τύχες του κόσμου.

Για αυτό παίζει ένα παιχνίδι επικίνδυνο, βρώμικο και αιματηρό.

Αμφισβητεί την κυριαρχία των λαών και των εθνών, την ταυτότητα και τη μοναδικότητά τους και δεν ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα άλλων κρατών.

Δεν είναι τυχαίο που λέει ότι ο πολιτισμός της… θα πρέπει να αναγνωριστεί ως παγκόσμιος.

Έτσι συμπεριφέρονται.

Και επιμένουν μέσω της πολιτικής τους να αποδέχονται αυτές τις αξίες όλοι άνευ όρων.

Είναι τυφλωμένη από την αποικιοκρατία.

Με την υποστήριξη της Δύσης, το καθεστώς του Κιέβου αποκήρυξε δημοσίως τις συμφωνίες του Μινσκ.
Η επέκταση του ΝΑΤΟ ήταν απαράδεκτη για τη Ρωσία, όλες οι προσπάθειές μας να μεταφέρουμε αυτήν την ιδέα αγνοήθηκαν.

Το πραξικόπημα που οργανώθηκε εκεί οδήγησε στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Και, δυστυχώς, πίσω από την αλαζονεία τους, πολλές ευρωπαϊκές χώρες δεν παρατηρούν ότι οι ίδιες έχουν ήδη γίνει υποτελείς, συχνά χωρίς δικαίωμα ψήφου».

Η κυριαρχία της Δύσης τελείωσε

Αναφερόμενος στην Ουκρανία, τόνισε ότι οι εξελίξεις από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης σηματοδοτούν αλλαγές στην υφιστάμενη παγκόσμια τάξη, προσθέτοντας ότι η κυριαρχία της Δύσης τελείωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι εφεξής ο λόγος της Ασίας στα παγκόσμια πράγματα θα είναι πιο ισχυρός.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι συνεχώς έχει στο μυαλό του τις απώλειες των Ρώσων στρατιωτών στο πεδίο της μάχης, αλλά τόνισε ότι η Μόσχα δεν είχε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Αναφερόμενος τα πυρηνικά, τόνισε ότι ο κίνδυνο χρήσης πυρηνικών όπλων θα είναι πάντα υπαρκτός όσο αυτά υπάρχουν.

«Η Ουκρανία έχει εξελιχθεί ιστορικά ως τεχνητό κράτος» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν, όταν ρωτήθηκε εάν αυτό που συμβαίνει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μπορεί να θεωρηθεί εμφύλιος πόλεμος, είπε: «Εν μέρει, ναι.

Ο ρωσικός και ο ουκρανικός λαός είναι ενωμένοι, αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός.

Η Ουκρανία είναι τεχνητό κράτος».

«Δύο επιλογές»

Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο, η ανθρωπότητα έχει δύο επιλογές: είτε να συνεχίσει να «συσσωρεύει όλα τα προβλήματα που είναι βέβαιο ότι θα συντρίψουν όλους μας» ή τα έθνη να συνεργαστούν «για να βρουν λύσεις».

Ο Πούτιν υποστήριξε πως η Ρωσία δεν είναι εχθρός της Δύσης, τόνισε ωστόσο πως δεν θα ανεχτεί επιταγές και εντολές από αυτή.

«Οι δυτικές ελίτ δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν στους άλλους τον δρόμο τους, κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει στους ανθρώπους μας πώς πρέπει να οικοδομήσουμε την κοινωνία μας.

Οι Δυτικοί αδιαφορούν για τους νόμους και τους κανόνες, θεωρώντας τους άλλους ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας.

Χρησιμοποιούν τις οικονομικές κυρώσεις και τις “έγχρωμες επαναστάσεις” (σ.σ. πραξικοπήματα) εναντίον των αντιπάλων της, καθώς δεν μπορεί να ανταγωνιστούν δίκαια την ανερχόμενη οικονομική και πολιτική δύναμη της Ασίας.

Οι ΗΠΑ απαξίωσαν το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χρησιμοποιώντας το δολάριο ΗΠΑ ως όπλο και εκτίμησε ότι θα επιταχυνθούν οι κινήσεις άλλων χωρών προκειμένου να μειώσουν την εξάρτησή τους από το δολάριο.

Οι δυτικοί, όμως, είναι υποκριτές.

Πουλάνε τις επιχειρήσεις τους για ένα δολάριο στις διοικήσεις τους και τους ψιθυρίζουν στο αυτί, δεν θα αργήσουμε, θα επιστρέψουμε σύντομα.

Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν “τεκτονικές μετατοπίσεις της παγκόσμιας τάξης”» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο “επικίνδυνες” και “απρόβλεπτες” δεκαετίες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Δείτε βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας