Η ”εμμονική” Δυτική στήριξη στα Σιωνιστικά εγκλήματα έχει τελικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος!!

1110

Τελικά … “κερδίζει” η Υεμένη!

✔️ Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών, η Maersk, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με το Αμερικανικό Πεντάγωνο, για μεταφορά οπλισμού και στρατιωτικού υλικού καθώς και κάθε διαδρομή μέσω Ερυθράς και Κόλπου του Άντεν!

✔️ Δύο πλοία της εταιρείας, το M/V Maersk Detroit και το M/V Maersk Chasepeake, δέχτηκαν χτυπήματα από βαλλιστικούς πυραύλους της Υεμένης, παρά τις διαβεβαιώσεις του Ναυτικού των ΗΠΑ “περί προστασίας” κι ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν στην Ερυθρά Θάλασσα.

Τα δύο πλοία μετέφεραν στρατιωτικό υλικό των ΗΠΑ, πιθανότατα προς το Ισραήλ μέσω Σουέζ.

 

 

Μετά τους σχεδιασμούς Αμερικάνων να στήσουν γιγαντιαίο σύστημα χερσαίων μεταφορών, για την τροφοδοσία του Ισραήλ παρακάμπτοντας τη θάλασσα και την Υεμένη, τώρα η γερμανική εταιρεία μεταφορών HAPAG LLOYD, ήρθε με … πρόταση κατασκευής … καναλιού από τον Περσικό στην Ερυθρά, που θα … διασχίζει τη Σαουδική Αραβία!
(😉Τρέχα-γύρευε, δηλαδή…)
Αρκεί να μην περνάει
… ούτε απέξω, που λένε από την Υεμένη!

😂 Κοίτα να δεις, που κανείς δεν υπολογίζει ότι η Υεμένη θα … παραδοθεί, μόλις εμφανιστεί εκεί η … Φρεγάτα ΥΔΡΑ, που στέλνει ο Μητσοτάκης!

Κατά 85% μειώθηκαν οι διελεύσεις containers από το Σουέζ, μετά την έναρξη των επιχειρήσεων της Υεμένης κατά πλοίων της Δύσης που συνδέονται με το Ισραήλ!

😄 Αυτές είναι “κυρώσεις”!

Όταν τις εξαγγέλλεις, πρέπει να μπορείς και να τις επιβάλεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας