Απίστευτα ιταμός και θρασύς Ουκρανός βουλευτής ζητάει τα ρέστα από την Κύπρο!!!!

1091

Η νέα μορφή ”νταβατζή” των ευρωπαϊκών λαών , οι Ουκρανοί, αποθρασυμένοι από την παράφρονα δυτική στήριξη ,προσβάλουν ακόμα και την ”ευπειθή” προς την Δύση Κυπριακή κυβέρνηση

Σε ένα κρεσέντο θρασύτητας Ουκρανός Βουλευτής επιτέθηκε με αισχρό και επαίσχυντο τρόπο στην Κύπρο μέσα στην αίθουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα ζήτησε από την κυπριακή ηγεσία τον λόγο για την παρουσία Ρώσων ολιγαρχών στην Μεγαλόνησο επικαλούμενος δημοσιεύματα.

Ρεσιτάλ αχαριστίας και προκλητικότητας από τους συμμάχους των Τούρκων εναντίον του ελληνικού και κυπριακού λαού, που έχουν πληρώσει το βαρύτερο τίμημα από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Μόνον ως εθνική αυτοκτονία μπορεί να εκληφθεί η στήριξη περαιτέρω της Ουκρανίας. Η αποστολή στρατιωτικής ή άλλης βοήθειας προς το Κίεβο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας και εσχάτης προδοσίας.

Το παραλήρημα του Ουκρανού εντός του κορυφαίου ευρωπαϊκού Οργάνου είναι ενδεικτική της στάσης που θα έχουν οι συμπατριώτες του εφόσον ενταχθεί η χώρα τους στην ΕΕ. Οψέποτε!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας