Ευχές Γκ.Μουράντοφ, Προέδρου Συνδέσμου φιλίας Ρωσίας με λαούς Ελλάδας-Κύπρου, στο ΔΗ.Κ.Ε.Α

1497

Ο Γκεόργκι Μουράντοφ είναι ταυτόχρονα: “Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας και μόνιμος αντιπρόσωπος της κυβέρνησης της Κριμαίας στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλ. Πούτιν”

Βαρυσήμαντο συγχαρητήριο μήνυμα για την ίδρυση του “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗ.Κ.Ε.Α) έστειλε ο Γκ. Μουράντοφ, ο οποίος έχει τιμηθεί και με το “Μετάλλιο” επιστροφής της Κριμαίας, ενώ έχει διατελέσει στην διπλωματική αντιπροσωπεία της Ρωσίας στην Αθήνα και πρέσβης της Ρωσίας στην Λευκωσία”.

Ολόκληρο το συγχαρητήριο τελεγράφημα του Γκ. Μουράντοφ έχει ως εξής:

Πρόεδρος κόμματος ΔΗ.Κ.Ε.Α
Παναγιώτης Λαφαζάνης
Πρόεδρος κόμματος ΠΑΚΙΕΦ
Ιωάννης Κοτσαηλίδης

Αγαπητοί Έλληνες φίλοι!Εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας με τους Λαούς Ελλάδας και Κύπρου «Φιλία» σας συγχαίρουμε θερμά για την ίδρυση του νέου Ελληνικού Κόμματος «Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης» (ΔΗΚΕΑ).Χαιρετίζουμε την πρόθεση που δηλώνεται στα προγραμματικά έγγραφα του Κόμματος να συμβάλει στην αποκατάσταση των ειλικρινών φιλικών σχέσεων και της συνολικής συνεργασίας με τη Ρωσία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες και τις ιστορικές παραδόσεις των πνευματικά στενών λαών μας από την ανοικοδόμηση του ελληνικού κράτους, όταν πρώτος ηγεμόνας της Ελλάδας ήταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Ιωάννης Καποδίστριας.Από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές, αλλά ένα πράγμα είναι και παραμένει αμετάβλητο: ο βαθύς σεβασμός των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας μεταξύ τους. Και σήμερα οι άνθρωποι στη Ρωσία πιστεύουν ότι η φιλία των λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας είναι ένας παράγοντας που μπορεί και πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ειρήνης στα Βαλκάνια και σε ολόκληρο τον κόσμο.Εύχομαι σε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές του «Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης» καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες, νέες νίκες και επιτεύγματα προς όφελος των χωρών και των λαών μας!Γκεόργκι Μουράντοφ, Πρόεδρος του ΔΣ, Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας με τους Λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας