Γαλλία:-Εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Άσαντ-Τι ρόλο έπαιξε ο Αλ.Σόρος;

969
Tυχαίο; =>
Μια μέρα μετά την επίσκεψη του Αλεξ Σόρος στον Εμμανουέλ Μακρόν, η Γαλλία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Μπασάρ Αλ Ασάντ, για συνέργεια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μήνυση μεταξύ άλλων κατά του Ασαντ, έχει υποβάλει στη Γαλλία και η Πρωτοβουλία για τη «Δικαιοσύνη» της Ανοικτής Κοινωνίας (OSJI), που ανήκει στο ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας OSF, του Σόρος, το οποίο έχει διεισδύσει με ΜΚΟ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Ενας από τους στόχους της «Ανοιχτής Κοινωνίας» των Σόρος, υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, είναι τα «Ανοιχτά Σύνορα» κι ο κατακερματισμός των αραβικών κρατών, με τις γνωστές συνέπειες, όπως επίσης η επιτάχυνση της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης και η πλήρης ευθυγράμμιση της με την Ουάσιγκτον, σε όλους τους τομείς.
ΥΓ. Ερευνες και εντάλματα σύλληψης και για άλλους που διαπράττουν γενοκτονίες, φαίνεται πως δεν περισσεύουν στη «διεθνή κοινότητα». Τα εκδίδουν μόνο για μη αρεστούς! Στην Οργουελική διάλεκτο το «λήψη μέτρων για τον περιορισμό της μετανάστευσης» μεταφράζεται σε «Ανοιχτή Κοινωνία», «Ανοιχτά Σύνορα» και κατάχρηση δημόσιου χρήματος!

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας