Φρίκη στην Καλιφόρνια-Λιοντάρι κατασπάραξε 21χρονο άνδρα μπροστά στον αδερφό του

906

Ένα λιοντάρι επιτέθηκε και κατασπάραξε έναν 21χρονο άνδρα ενώ τραυμάτισε και τον αδερφό του σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνια.

Δύο αδέρφια 18 ετών και 21 ετών πήγαν για κυνήγι κέρατων στην Τζόρτζταουν της Καλιφόρνια, όταν ένα λιοντάρι τους επιτέθηκε σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ελ Ντοράντο.

Ο μικρότερος αδερφός τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει ότι χωρίστηκε από τον μεγαλύτερο αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή και γύρω στη 1:46 μ.μ (τοπική ώρα) βρήκαν το λιοντάρι σκυμμένο πάνω από τον μεγαλύτερο αδερφό. Έριξαν πυροβολισμούς για να τρομάξουν το ζώο.

Ο 21χρονος ήταν νεκρός όταν έφτασαν κοντά του οι αξιωματούχοι. Ο 18χρονος υπέστη «φρικτά τραύματα» στο πρόσωπό του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία, ανέφερε το γραφείο του σερίφη. Oι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων.

Οι φύλακες από το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια εργάζονται για να εντοπίσουν το λιοντάρι και να το εξουδετερώσουν. Το Τζορτζτάουν βρίσκεται περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του Σακραμέντο.

Οι επιθέσεις των λιονταριών σε ανθρώπους είναι σπάνιες. Το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια έχει αναφέρει 13 επιθέσεις στην πολιτεία από το 2004, με μόνο μία από αυτές να είναι θανατηφόρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας