«Εκτοξεύεται» η τιμή στο σουβλάκι-Εκτιμήσεις πως θα φτάσει τα 4,5€!

633
«Εκτοξεύεται» η τιμή στο σουβλάκι

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έκαναν μια σοκαριστική πρόβλεψη, ότι το σουβλάκι θα φτάσει να πωλείται 4,5 ευρώ

Η ακρίβεια «χτυπάει» και το σουβλάκι, μαζί με όλα τα υπόλοιπα αγαθά, και η τιμή του εμφανίζει ήδη ανοδική πορεία ενώ αναμένεται και περαιτέρω αύξηση από αύριο Τρίτη (15.3.2022), όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ψησταριών.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έκαναν μια σοκαριστική πρόβλεψη, ότι το σουβλάκι θα φτάσει να πωλείται 4,5 ευρώ ή αλλιώς «το πιτόγυρο» όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Για την ώρα, το σουβλάκι έχει ήδη φτάσει να κοστίζει 3,60 και αύριο θα ανέβει η τιμή του στα 3,90 ευρώ, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν πως περιμένουν πτώση στις πωλήσεις περίπου 30% με 40%, λόγω της ακρίβειας.
«Όχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι ιδιοκτήτες ψησταριών και σουβλατζίδικων και διευκρινίζουν ότι «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα».
Για τους λόγους που το σουβλάκι έχει φτάσει σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές, απαντούν ότι «η γραμμή από τους προμηθευτές μας είναι ότι “κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε αν υπάρχουν υλικά και ποια θα είναι η νέα τους τιμή”», απαντούν, στην προσπάθειά τους να δώσουν μια απάντηση για τις ανατιμήσεις – «φωτιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας