Ε.Βόζεμπεργκ: «Εθνικοί μειοδότες όσοι δεν ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία»!!!

905

Τα μάθατε τα νέα ; Κατά το λαμπρό τέκνο της Ελληνικής γης , ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ,  όποιος δεν ψηφίσει ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές «αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας».  Μάλιστα! Όποιος δεν ψηφίζει βουλευτές της ΝΔ, ενός κόμματος  πρώτα αμερικανόδουλου , κατόπιν ευρώδουλου, χωρίς καμία μέριμνα και ενδιαφέρον για τον ελληνικό λαό, ενός κόμματος που μας βάζει απέναντι στην Ρωσία , χωρίς να ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΝ στην Ελλάδα, που υποστηρίζει τα συμφέροντα των Σιωνιστών του Ισραήλ  και  του ”serial killer” Νετανιάχου και φυσικά ενός κόμματος που έχει πτωχεύσει το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, είναι εθνικός μειοδότης. Όπως θα έλεγε ο θυμόσοφος λαός : ” Α καλά…Αυτή τα έχει χάσει τελείως”…..

Π.Δ.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια, Ελίζα Βόζεμπεργκ, όποιος δεν ψηφίσει ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές «αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας».

Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε ραδιοφωνική εκπομπή των Παραπολιτικών.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την άποψη του Νίκου Ανδρουλάκη, ότι την Κυριακή στις ευρωεκλογές θα πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης, η γαλάζια υποψήφια ευρωβουλευτής είπε ότι «λυπούμαι να πω ότι αυτό δεν είναι αντιπολίτευση».

«Αυτό αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας κατά την δική μου οπτική», προσθέτοντας ότι «είναι δικαίωμα του αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής, του κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει υπάρξει και ευρωβουλευτής για να ξέρει ότι αυτή τη χρονική στιγμή τα μηνύματα που θα πάνε, είναι δικαίωμα του καθενός να διαμαρτυρηθεί ή να εκφραστεί οπωσδήποτε, αλλά ξεχνάει ο κ. Ανδρουλάκης, ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές είναι σε τρία χρόνια.

Επίσης, η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε σχετικά με την κριτική περί αλαζονείας, ότι «αυτό το λένε μόνο εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν αντίλογο, προτάσεις οι οποίες να μπουν στο τραπέζι να συζητηθούν και μια σωστή κριτική.

Όσοι ισχυρίζονται την αλαζονεία του 41% ουσιαστικά προσβάλουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν αυτή την κυβέρνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας