Δημοσκόπηση:-Κατάρρευση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Πτώση ΠΑΣΟΚ-Εκτός Βουλής 2 μικρά κόμματα-Προς διάσπαση Ο ΣΥΡΙΖΑ

1600

Διατηρούμε μεγάλες επιφυλάξεις για την ακεραιότητα της δημοσκόπησης της Opinion Pol μιας εταιρείας που διάκειται ”φιλικά” προς την ΝΔ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Opinion Pol που διενεργήθηκε μετά την εκλογή τοου Στ.Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ , η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ τελούν υπό κατάρρευση και συγκεντρώνουν το 31,7% και 14% αντίστοιχα. Σε πτώση κινείται το ΠΑΣΟΚ με 10%. Ανεπαίσθητη άνοδο παρουσιάζει το ΚΚΕ με 7,7%, όπως και η Ελληνική Λύση με 4,87% , στάσιμη με 3,7% η Νίκη , ενώ εκτός Βουλής τίθενται οι Σπαρτιάτες με 2,95% και Πλεύση  Ελευθερίας με 2,8%

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δεν εμφανίζει Λευκά ή Άκυρα, το 15% είναι αναποφάσιστοι , το 3,4% επιλέγει άλλο κόμμα και το 4% δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Τα κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ διασώζονται κάπως με το τρυκ της Opinion Pol να επιχειρεί ”Εκτίμηση της  Ψήφου”  όπου οι αναποφάσιστοι και το ΔΓ/ΔΑ εξαφανίζονται και κατανέμονται αυθαίρετα.

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς διάσπαση , ενώ εμφανίζονται λίαν δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετώπισε πλημμύρες και πυρκαγιές. 

Ταυτόχρονα οι πολίτες κρίνουν ότι η κυβέρνηση κινείται σε ”λάθος κατεύθυνση” (62%).

‘Ολα τα παραπάνω δεδομένα αν και στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα  για τις καθεστωτικές δυνάμεις αλλά και τις δυνάμεις που αυτοτοποθετούνται εκτός συστήματος , δείχνουν ότι κυοφορείται μεγάλη αλλαγή αν όχι και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας