Νέο Colpo Groso: Μέγα swaps 30 δισ. ετοιμάζει η κυβέρνηση για να μεταθέσει χρονικά το χρέος με επιβάρυνση του ελληνικού λαού

2260
swaps

Νέο Colpo Grosso ετοιμάζει η κυβέρνηση Τσίπρα με Swaps 30 δισ. επί των ομολόγων του δημόσιου του αμαρτωλού PSI.
Το νέο Colpo Grosso έχει αναλογίες με το σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου του Swaps της Goldman Sachs που προχώρησε η κυβέρνηση Σημίτη, για να “κρύψει”, τότε, το χρέος, στο όνομα της σχεδιαζόμενης καταστροφικής ένταξης της χώρας στο ευρώ και προκειμένου να προσεγγίσει τις προδιαγραφές αυτής της ένταξης και όχι μόνο.
Αν και οι λεπτομέρειες του “swaps” των 30 δισ. ευρώ που σχεδιάζει η κυβέρνηση δεν είναι γνωστές, το βέβαιον είναι ότι αυτό θα επιβαρύνει υπέρμετρα το δημόσιο με πιο ελκυστικά για τους “επενδυτές” επιτόκια, ενώ θα “μεταθέσει” για τους νεότερους και τις επόμενες γενιές μεγάλο μέρος της αποπληρωμής του χρέους.
Η κυβέρνηση προωθεί το σκάνδαλο του νέου “swaps” των 30 δισ., προς τέρψιν των επενδυτών για να μειώσει τις υποχρεώσεις στην εξυπηρέτηση του χρέους στα πρώτα χρόνια μετά την υποτιθέμενη τυπική έξοδο από τα μνημόνια.
Στην ουσία η κυβέρνηση πραγματοποιεί μέσω του swaps ένα πανάκριβο για τον λαό μας αντιπερισπασμό απέναντι στο απαράδεκτο γεγονός της “προδοτικής” εγκατάλειψης της εύλογης, δίκαιης και απόλυτα αναγκαίας απαίτησης της χώρα μας για δραστικό κούρεμα του χρέους.
Το νέο αμαρτωλό swaps έρχεται να αντικαταστήσει την υποδουλωτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους πιστωτές και τους άπληστους κηδεμόνες της χώρας.
Κι όμως η Ελλάδα διαθέτει άλλο ρεαλιστικό δρόμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας