Άρσεναλ: Αυτό είναι το σχέδιο για να ολοκληρώσει το μπαμ των 90 εκατ. στη γραμμή κρούσης

449

Σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σκοπεύει να προχωρήσει η Άρσεναλ προκειμένου να μπορέσει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Τόνεϊ.

Για την απόκτηση του Ιβάν Τόνεϊ αναμένεται να κινηθεί η Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έπειτα από σχετική εισήγηση του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Άγγλος φορ μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι καθώς πέρα από το γεγονός πως αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας τιμωρίας του για παράνομο στοιχηματισμό, η Μπρέντφορντ ζητά για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους TIMES, οι “κανονιέρηδες” είναι διατεθειμένοι να δώσουν το εν λόγω ποσό αλλά για να το κάνουν θέλουν πρώτα να προχωρήσουν σε πωλήσεις παικτών που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Αρτέτα.

Η Άρσεναλ ξόδεψε σχεδον 235.000.000 ευρώ σε μεταγραφές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έβαλε στα ταμεία της από πωλήσεις μόλις 68.000.000 ευρώ και θέλει να μειώσει την “χασούρα”.

Εκτός αυτού από την ομάδα αποχώρησε ως ελεύθερος άρον άρον ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της, ο Νικολάς Πεπέ.

Θυμίζουμε πως στη γραμμή κρούσης της Άρσεναλ αυτή τη στιγμή βρίσκονται τα ονόματα των Γκαμπριέλ Ζεσούς και ‘Εντι Ενκέτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας