Νέος διοικητής της ΕΥΠ επιβεβαιώνει κυνικά την παρακολούθηση και άλλων πολιτικών

1177
μέσω του νέου διοικητή της ΕΥΠ

Aπειλεί η κυβέρνηση μέσω του νέου διοικητή της ΕΥΠ

Θ.Δεμίρης: «Κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις!»

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρώην μαοϊκός διοικητής της ΕΥΠ, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης, προσπαθώντας να καλύψει την κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές των επικοινωνιών Ν.Ανδρουλάκη, Θ.Κουκάκη και πολλών χιλιάδων ακόμα πολιτών, ότι «κανείς δεν εξαιρείται από τις υποκλοπές της ΕΥΠ».

Αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι κανείς ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις δεν εξαιρείται βάσει του νόμου. Όλοι οι άλλοι «απαγορεύεται να παρακολουθούνται και να υποκλέπτονται οι επικοινωνίες τους από την ΕΥΠ».

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ερωτήσεις μελών της Επιτροπής από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εάν παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, πέραν του Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουκάκη, ο κ. Δεμίρης απάντησε:

«Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται…».

Μέσα στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο ανακοίνωση – ομολογία από την πλευρά του κ. Δεμίρη πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Εκτός και αν ο νέος διοικητής της ΕΥΠ εννοεί ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τα προσωπικά των πολιτών και των πολιτικών της αντιπάλων και αναζητεί μοχλούς εκβιασμού τους. Γιατί η περίπτωση Ανδρουλάκη δεν ήταν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από μία απόπειρα εντοπισμού μοχλών για εκβιασμό του. Είτε για να τον έχουν στο «χέρι» σε περίπτωση που εκλεγόταν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ είτε για να τα κοινοποιήσουν στους αντιπάλους του για «ενδοκομματική χρήση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας