Απάντηση Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Ψέματα και αλαζονεία έχουν κοντά ποδάρια

2024

Θα ήταν ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού οι κακοήθεις αναφορές του Αλ. Τσίπρα στο πρόσωπό μου κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha και τον Aντώνη Σρόιτερ, αν δεν έφτυναν κατάμουτρα τα νοικοκυριά που έχασαν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν αποκάλυπταν τον πανικό του Αλ. Τσίπρα και το φόβο του για την εμφάνιση του νεότευκτου “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.ΕΑ) και τη δυναμική που πάει να αναπτύξει.

Ο πολιτικός Αλ. Τσίπρας που θα λάμβανε, αν υπήρχε, το μέγα βραβείο Νόμπελ αναξιοπιστίας, πολιτικής ψευδολογίας, κωλοτούμπας και προδοσίας της λαϊκής βούλησης και της χώρας αλλά και αναίσχυντης δυσφήμησης μιας παράταξης όπως αυτή της Αριστεράς και χιλιάδων λαμπρών αγωνιστών της, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί χωρίς αιδώ, λες και απευθύνετο σε ηλιθίους και παρά τα στοιχεία που έχω παρουσιάσει, ότι οι 25.000 χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οι πολλοί περισσότεροι από τα ειρηνοδικεία επί της κυβερνήσεως του, οι πλείστοι των οποίων ήταν πρώτης κατοικίας, δεν ήταν στην ουσία πλειστηριασμοί αλλά περίπου επιλεγμένες “απαλλοτριώσεις” της τέταρτης (!) κατοικίας υπερπλούσιων κακοπληρωτών σε όφελος των αναξιοπαθούντων τραπεζών!!!

Ο πολιτικός που εμπέδωσε την επιλογή των fund και των services για την “αρπαγήακινήτων και μάλιστα σε εξευτελιστικό τίμημα, όχι μόνο έκανε επιδρομή εκπλειστηριασμών πρώτων κατοικιών αλλά και κάτι πολύ χειρότερο και μακάβριο: καθιέρωσε πραξικοπηματικά, με συναίνεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τη μεταφορά των πλειστηριασμών από τα ειρηνοδικεία, όπου διεξάγοντο στο φως και σε κοινή θέα, με ζωντανή συμμετοχή των ενδιαφερομένων και κινηματικές παρεμβάσεις, στα κλειστά σκοτεινά δώματα επιλεγμένων συμβολαιογραφείων, όπου με ηλεκτρονική μορφή εκπλειστηριάζοντο σε χρόνο dt, κοψοχρονιά και με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες,  μαζικά τα ακίνητα σε θυγατρικές των τραπεζών και σε εξωχώρια fund αγνώστου βάθους και ταυτότητας. 

Ο Αλ. Τσίπρας κινήθηκε έτσι βάση σχεδίου που στην ανάπτυξή του απέβλεπε στο εύκολο και ανεμπόδιστο από κινήματαείχε φροντίσει επίσης με σωρεία τρομοκρατικών δικαστικών διώξεων αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών να το ενισχύσειτέλος ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα και στην εξαφάνιση της ιδιόκτητης λαϊκής στέγης, όπως απαιτούσαν επίμονα τα πιστωτικά κέντρα της “παγκοσμιοποίησης“.

Αυτό το σχέδιο βλέπουμε να υλοποιείται ακάθεκτα σήμερα με την περίφημη αντισυνταγματική και ντροπιαστική απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία ελήφθη με κυβερνητική υπόδειξη και εντολή της “υπέρτατης παγκόσμιας αρχής” του χρηματοπιστωτικού καζίνο-κεφαλαίου.

Γι’ αυτό άλλωστε η “αξιωματική” δήθεν “αντιπολίτευση”, με άλλοθι κάποιες ανούσιες ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, “επέτρεψε” να ληφθεί με άσφαιρα πυρά η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου, χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις.

Και κάτι ακόμα για την ευτελή και γλοιώδη αλαζονεία του Αλ. Τσίπρα. Ξεχνάει ο αρχηγός της αξιωματικής δήθεν αντιπολίτευσης, που με ειρωνεύτηκε για τα μικρά ποσοστά που έλαβε η παράταξή μου στις προηγούμενες εκλογές, ότι δεν είναι μεγάλη η χρονική απόσταση που ο Συνασπισμός, προάγγελος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε “διασυρθεί” από κάποιους άλλους με ανάλογο τρόπο όταν έμεινε εκτός Βουλής και λάμβανε ποσοστά στα όρια της κοινοβουλευτικής παρουσίας. Έχει ο καιρός γυρίσματα Αλέξη Τσίπρα. Τα ψέματά σου και οι φτηνές συκοφαντίες σου σε όσους δεν ξεπούλησαν για τις καρέκλες και τα προνόμιά τους ιδανικά και οράματα έχουν κοντά ποδάρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας