Ανακοίνωση «Κίνησης για Ελευθερία», για ομιλία Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή

ομιλία Ζελ;eνσκι στην ελληνική Βουλή
Κίνηση για την ελευθερία, 
ανακοίνωση σχετικά με την ομιλία Ζελενσκι στο ελληνικό κοινοβουλιο:
“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία και τη δημόσια αποδοκιμασία της για τη συναυλία Ειρήνης της 29ης Μαρτίου, έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να αποδείξει ότι είναι ο πιο πιστός και πρόθυμος στρατιώτης για τα συμφέροντα ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ. Κάλεσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι, να απευθύνει διαδικτυακά ομιλία στην ελληνική Βουλή, χωρίς καν να ρωτήσει τα υπόλοιπα κόμματα, όπως έκανε εξάλλου και με την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού.
Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ΑΕ που έχει δώσει στέγη σε ακροδεξιούς και φασίστες, όπως οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης κ.ά., δεν θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο. Κάλεσαν να μιλήσει ο ομοϊδεάτης τους Ζελένσκι, που χρόνια τώρα έχει προσφέρει άσυλο σε ναζιστικές συμμορίες στην Ουκρανία, επιτρέποντας τους να δρουν σκορπώντας τη βία, τον τρόμο και τον θάνατο στις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας. Τους έχει εντάξει στον ουκρανικό στρατό και διοίκηση, την ίδια ώρα που έχει απαγορεύσει τη λειτουργία όλων των αριστερών και ρωσόφωνων (και όχι μόνο) αντιπολιτευόμενων κομμάτων, την ίδια ώρα που έχει απαγορεύσει την επίσημη χρήση της ρωσικής γλώσσας στις ρωσόφωνες περιοχές.
Εκείνο που θεωρούμε εξίσου απαράδεκτο και ιστορικά επικίνδυνο είναι να υπάρχουν κόμματα αυτοπροσδιοριζόμενα ως προοδευτικά ή αριστερά –όπως το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ– που θα νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους στη Βουλή αυτήν την ενέργεια. Ο τόπος μας και ο λαός μας έχει πληρώσει με αίμα τις ναζιστικές θηριωδίες, που διέπραξαν οι ναζί και οι εγχώριοι συνεργάτες τους κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Εσείς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, αντιλαμβάνεστε την ιεροσυλία που πάτε να κάνετε στη μνήμη των χιλιάδων εκτελεσμένων και βασανισμένων από τον φασισμό και ναζισμό Ελλήνων; Αιδώς Αργείοι…”
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας