Αμερικανός Συνταγματάρχης: 400.000 οι απώλειες Ουκρανίας-Οι Ρώσοι έχουν στήσει «μεγάλες κρεατομηχανές»

1426

O συνταγματάρχης Douglas McGregor, πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου, σε συνέντευξή του, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τον πόλεμο της Ουκρανίας, ο οποίος επηρεάζει τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

Όπως δήλωσε, η Ουκρανία έχει τελειώσει και σε λίγο δεν θα είναι πια χρήσιμη! Για αυτό ίσως, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, άφησε να εννοηθεί πως η επόμενη Ουκρανία, θα είναι η Μολδαβία και ενδεχομένως λοιπόν ο πόλεμος μεταφερθεί εκεί!!!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε:

«Η Ουκρανική στρατιωτική δύναμη διαλύεται μπροστά μας αυτή την στιγμή.

Βρίσκονται στο τέλος της χρησιμότητας ύπαρξης τους. Πέρασαν από 12 γύρους επιστρατεύσεων και συγκέντρωσης πολεμικού υλικού.

Σπρώχνουν ανθρώπους υπό την απειλή όπλου να φορέσουν στολή, έχουν 400.000 απώλειες το ελάχιστο. Ίσως υπάρχουν κάπου μεταξύ 18 και 22 εκατομμύρια εναπομείναντες στην Ουκρανία, από ένα πληθυσμό των 37,5 εκατομμυρίων.

Τα 10 εκατομμύρια είναι πρόσφυγες, -τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια ζουν σε περιοχές που βρίσκονται υπό Ρωσικό έλεγχο, -όπου φυσικά οι άνθρωποι είναι Ρώσοι ούτως ή άλλως, στην συνέχεια δύο εκατομμύρια εργάζονται στο εξωτερικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Μεγάλη Βρετανία.

Οπότε ο πληθυσμός δεν είναι αυτός που ήταν και τα 400.000 τραυματίες είναι πολύ βαρύ φορτίο για 18 έως 22 εκατομμύρια. Και οι περισσότεροι από αυτούς τους τραυματίες δεν θα ανακάμψουν ποτέ για να επιστρέψουν στο πεδίο της μάχης.

Οι Ρώσοι μπορούν να εκτοξεύουν 60.000 βλήματα την ημέρα. Οι Ουκρανοί μετά βίας μπορούν να εκτοξεύσουν σε ανταπόδοση 6.500 (βλήματα). Είναι γελοίο! Έχουμε τώρα υποσχεθεί σε αυτούς τους ανθρώπους τανκς, τα οποία δεν θα αλλάξουν κάτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας