ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!-Νέα σφαγή σε σχολέιο στη Γάζα-Ισραήλ-Κράτος δολοφόνος!!!!

206

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν, τη Δευτέρα το απόγευμα, σε βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής που είχε στόχο ένα σχολείο που φιλοξενούσε εκτοπισμένους, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Ο ανταποκριτής του παλαιστινιακού πρακτορείου Wafa ανέφερε ότι τα κατοχικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το σχολείο «Hafsa al-Fawqa», στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι, στον καταυλισμό Τζαμπαλία, με αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, από την έναρξη του νέου κύκλου της ισραηλινής βαρβαρότητας σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, στις 7 Οκτωβρίου 2023, έχουν βρει τον θάνατο τουλάχιστον 42.289 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους παιδιά και γυναίκες, ενώ 98.684 έχουν τραυματιστεί.

Aνελέητα χτυπήματα στον Λίβανο προαναγγέλλει ο Νετανιάχου

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προανήγγειλε σήμερα ένα νέο λουτρό αίματος σε βάρος του λαού του Λιβάνου.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: θα συνεχίσουμε να πλήττουμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα τμήματα του Λιβάνου, περιλαμβανομένης της Βηρυτού», είπε ο Νετανιάχου, στη διάρκεια επίσκεψής του στη στρατιωτική βάση που επλήγη χθες από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έριξε η λιβανέζικη οργάνωση, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων Ισραηλινών στρατιωτών.

Σήμερα, εκατομμύρια Ισραηλινοί έσπευσαν σε καταφύγια, καθώς ήχησαν οι σειρήνες στο κεντρικό τμήμα της χώρας, μετά από ρίψεις βλημάτων από τον Λίβανο.

Από την πλευρά της, η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε πως οι σειρήνες ήχησαν κυρίως στο Τελ Αβίβ, υποστηρίζοντας πως «έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη για να εντοπιστούν τοποθεσίες που επλήγησαν από συντρίμμια των ρουκετών».

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας