Όνειδος! Ελεύθερος ο Μπαρμπαρούσης παρά την εισαγγελική δίωξη για κακούργημα

2287
μπαρμπαρούσης

Ελεύθερος με γελοίους περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, παρά την εισαγγελική δίωξη σε βάρος του για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Η ποινική δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής οφείλεται στα όσα είπε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όταν κάλεσε το στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα και οι κακουργηματικές κατηγορίες που του απευθύνονται, τιμωρούνται με κάθειρξη έως 20 χρόνια.

Εισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλαν γελοία εγγύηση 30.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα (!), δηλαδή «φέξε μου και γλίστρησα».

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από τα δικαστήρια δήλωσε ενθουσιασμένος πως «Η Μακεδονία είναι Ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει» (!!!) πετώντας με περισσή αλαζονική πατριδοκαπηλεία την μπάλα στην εξέδρα.

Το γεγονός, ότι ο Κ. Μπαρμπαρούσης αφέθηκε ελεύθερος παρά την βαρύτατη κακουργηματική εισαγγελική δίωξη και την άμεση προτροπή του για νέο στρατιωτικό πραξικόπημα και ενώ εκκρεμεί δίωξή του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και η δίκη της ΧΑ για την δολοφονία Φύσσα δεν τελειώνει ποτέ, δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει πλήρη ασυλία από το πολιτικό κατεστημένο και από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Από το «Δώστε την χούντα στον λαό» που φωνάζαμε μετά το ’74 και το «Φόλα στον σκύλο της ΕΣΑ», περάσαμε στο κράτος που σώζει τις νέες «χούντες» και στις σύγχρονες νέες ΕΣΑ, που αναδύονται, με τις ακροδεξιές και νεοναζιστικές δυνάμεις να αλωνίζουν και να προετοιμάζουν τα δικά τους νέα μνημόνια της σκλαβιάς και της χαριστικής βολής για την χώρα.

Οι Τσιπρο-Μητσοτάκηδες, ξεπουλώντας την χώρα, την δημόσια και λαϊκή περιουσία και κλείνοντας το μάτι στην ασυδοσία του ποικιλόμορφου νεοναζισμού, κατασκευάζουν το ικρίωμα για τις νέες, πολύ χειρότερες και πολύ πιο αδίστακτες πολιτικές χούντες!

 

1 σχόλιο

  1. Μεγάλη μπουλιά να τρώτε αγαπητοί σύτροφοι, μεγάλες κουβέντες μην λέτε, ιδιαίτερα να μην κάνετε αχταρμά την πολιτική με το ποινικό δίκαιο προς όφελος της πρώτης . Όταν οι δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας κατέκλυζαν τη Βουλη, δεν βλέπατε, δεν ακούγατε, ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως υπουργοί.Βέβαια ούτε τώρα σας απασχολεί το “ζητηματάκι” των δικογραφιών εσχάτης μνημονιακής προδοσίας
    (για σας, “το θέμα είναι πολιτικό”). Ύστερα φταίει ο “καναπές”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας