Όλγα Κοσμοπούλου: Παραιτηθείτε!-Έχετε υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική

1359
Όλγα Κοσμοπούλου μέσα από μία ανάρτησή

Η λοιμωξιολόγος, Όλγα Κοσμοπούλου μέσα από μία ανάρτησή της στα social media ζήτησε την παραίτηση των μελών της Επιτροπής Ειδικών, ενώ τους παρουσίασε τις ευθύνες τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της προς τα μέλη κρατικής επιτροπής ειδικών, 20/3/21:

«Πολύ σύντομο μήνυμα προς την λεγόμενη Επιτροπή Ειδικών ή όπως αλλιώς λέγεται:

Όταν για πολλοστή φορά εξαντλείτε την παρέμβασή σας στο πότε θα ανοίξουν τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια και στο μέχρι πότε θα μπορούμε να βγούμε για τσιγάρα, χωρίς να εισηγείσθε κανένα μέτρο για αύξηση κλινών απλών και ΜΕΘ, για θεραπευτικές και κοινοτικές παρεμβάσεις που λείπουν κλπ, αποδεικνύετε περίτρανα 1. ότι δεν είστε ειδικοί γιατροί.

Έχετε υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική σκέψη. Γεγονός άκρως επικίνδυνο. 2. ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ για τον τρόπο ζωής του λαού. Τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια αφορούν τις δικές σας γυναίκες και ποσώς τις ανάγκες της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Αν εξαιρέσουμε τις εργαζόμενες σε αυτούς τους χώρους, για τις οποίες δεν σας έπιασε δα κανένας καημός….

Παραιτηθείτε λοιπόν όσο είναι καιρός. Τέτοιου τύπου “επιστημονικές” συμβουλές μπορούν να δώσουν και από το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου. ΕΥΚΟΛΑ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας