Το ελληνικό ποδόσφαιρο δίπλα στους πληγέντες των πυρκαγιών

1148
Ζερεφός

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν απέχει από τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί των ομάδων έκαναν έκκληση αλληλεγγύης, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσουν -έστω κι ελάχιστα- τον ανθρώπινο πόνο ενώ όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους για την τραγωδία.

Το κάλεσμα της Θύρας 7

Σε αυτήν την απίστευτη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Συγκεντρώνουμε στους συνδέσμους της Αττικής είδη πρώτης ανάγκης (νερά,φρυγανιές,παξιμάδια,μπισκότα,γάζες,bedatine,Depon κτλπ)

Ταυτόχρονα γίνετε έκκληση για αίμα και πηγαίνουμε στα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων:Σισμανόγλειο,Θριάσειο και Ελπίς.Τα τμήματα αιμοδοσίας θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 20:00

Τέλος είναι σημαντικό οποίος μπορεί στις 15:30 να είναι στο Πάρκιν του Καραϊσκάκη για να μεταβούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Ραφήνα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΥΡΑ 7

Το κάλεσμα της Original 21

Mε συντριβή η ORIGINAL 21 εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς τους στις καταστροφικές φωτιές στην Αν.Αττική και στην Κινετα . Δύναμη και κουράγιο στους πληγέντες.

Θέλοντας να συμβάλουμε στην γενική κινητοποίηση βοήθειας και αρωγής ενημερώνουμε ότι:

Το club της ORIGINAL 21 στην Ραφήνα επί της οδού ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 στο λιμάνι της Ραφηνας θα είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό με σκοπό ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανεξαρτήτου ομάδας, εθνικότητας θέλει και μπορεί να προσφέρει αλλά και να παρέχουμε στέγη και βοήθεια στους πληγέντες.

Τρόφιμα, φάρμακα, πάνες, μωρομάντηλα, νερά, ξηρά τροφή και κλινοσκεπάσματα είναι τούτη την στιγμή είδη πρώτης ανάγκης.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται ταυτόχρονα και σε όλα μας τα υπόλοιπα club που βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την δύσκολη στιγμή.

Οι προσφυγικές μας ρίζες, οι αξίες μας και η αλληλεγγύη ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μας.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

Το κάλεσμα της Θύρας 13

Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βίος σε λίγες ώρες.

Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τροπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διαρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε.

H διάθεση των εσόδων του ματς με την Βασιλεία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους οποιασδήποτε περαιτέρω βοήθειας για να απαλύνει τον πόνο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας