Συρία: Βίντεο-ντοκουμέντο από εκτελέσεις Κούρδων αμάχων

1197
εκτελέσεις

Μονάχα αποτροπιασμό προκαλεί ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Βόρεια Συρία.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, φαίνονται μισθοφόροι-σύμμαχοι των τουρκικών δυνάμεων να σκοτώσουν εν ψυχρώ άμαχους Κούρδους. Οι άνδρες πριν τους σκοτώσουν φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως ακριβώς δηλαδή κάνουν και οι μαχητές του ISIS. Οι χρήστες του διαδικτύου πιθανολογούν ότι το βίντεο είναι από τον αυτοκινητόδρομο M4 τον οποίο ελέγχουν πλέον οι τουρκικές δυνάμεις, σε βάθος 35 χιλιομέτρων στο έδαφος της Συρίας.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στιγμές νωρίτερα είχε εκτελεστεί και η αρχηγός ενός Κουρδικού κόμματος, όταν μπλόκαραν το αυτοκίνητό της, έσυραν του επιβάτες έξω από αυτό και τους σκότωσαν.

Το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση Κούρδων αμάχων

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο, οι σύμμαχοι-μισθοφόροι των τουρκικών δυνάμεων συνεχίζουν να πυροβολούν άμαχους, ενώ αυτοί είναι ήδη νεκροί.

Τουλάχιστον 26 άμαχοι νεκροί

Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στην βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου, τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας, η οποία έπληξε φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας