Προβλήματα ρευστότητας στον αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής! Σύννεφα στην απαράδεκτη εξαγορά

2053
προβλήματα

Προβλήματα ρευστότητας τα οποία έχουν προκαλέσει αναταράξεις, διοικητικές αντιδράσεις και παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών δείχνει να αντιμετωπίζει η Exin, η εταιρεία στην οποία η κυβέρνηση Τσίπρα απαράδεκτα εκποίησε το 75% της ιστορικής και ιδιαίτερα κερδοφόρας Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, «The Insurance Insider», ο Marc Maupoux, διευθύνων σύμβουλος της Exin Re, αντασφαλιστικής εταιρείας του ομίλου Exin, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος το γεγονός ότι στελέχη της εταιρείας που εδρεύει στη Ζυρίχη, έμειναν απλήρωτα για αρκετούς μήνες!!!
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τόσο ο Mapoux όσο και άλλα στελέχη της Exin Re έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα(!). Την ίδια ώρα, ο ασφαλιστικός όμιλος του Matt Fairfield, και νέος ιδιοκτήτης της Εθνικής Ασφαλιστικής, δεν καταθέτει τα όπλα και ετοιμάζει ανταπαίτηση.
Το Insurance Insider σημειώνει ότι και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Exin, όπως ο γενικός διευθυντής Pieter Fierz, έχουν επίσης υποβάλλει την παραίτησή τους και παράλληλα έχουν προχωρήσει στις νομικές ενέργειες για την καταβολή των δεδουλευμένων. Ο ισχυρός άνδρας της Exin φέρεται να έχει καταλήξει στον Adam Mullan, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Alterra για τη θέση του CEO της Exin Re.
Είναι λογικό η συγκεκριμένη είδηση να προκαλεί ανησυχίες και στην εγχώρια αγορά για την τύχη και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ασφαλιστική στα χέρια του αμερικανικού ομίλου Exin και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η Exin εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική περισσότερο για να λύσει τα δικά της προβλήματα και να αποκτήσει φερεγγυότητα, ενώ παραμένει σκοτεινό το κεφάλαιο που αφορά την εξεύρεση του τιμήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας