Πενιχρές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

1594
συγκεντρώσεις

Μικρή σκιά και ασήμαντες μικρογραφίες σε όγκο και παλμό των παλιών μεγάλων συγκεντρώσεων για το Μακεδονικό, οι κυριακάτικες την πρωτομηνιά του Ιουλίου συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εμφανέστατη η παρουσία πυρήνων ακροδεξιών και φανατικών θρησκόληπτων, έδιναν τον τόνο στις συνάξεις, με περιορισμένη την συμμετοχή απλών πολιτών που αγωνιούν και έδωσαν το παρόν με γνήσιες εθνικές ευαισθησίες και ανησυχίες.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, ενώ στην Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση έγινε στο άγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία στον Λευκό Πύργο, όπου και σημειώθηκε ένταση με τα ΜΑΤ και ομάδες «αντιεξουσιαστών».

Διαμαρτυρία αριστερών προοδευτικών οργανώσεων 11-12 Ιουλίου

Οι αριστερές και προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν στις 11-12 Ιουλίου, μέρες της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, κατά την οποία θα δοθεί το πράσινο φως για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της FYROM στο ΝΑΤΟ, μεγάλες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του ΝΑΤΟ και κατά της Νατοϊκής και ασύμφορης Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας