Βαρβαρότητα! Πάνω από ένα εκατομμύριο οι εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις

1236
δικαστική

Συνολικά στο φανταστικό ύψος ρεκόρ των 1.058.748 χιλιάδων, που ξεπερνά και την πιο οργιώδη φαντασία, φτάνουν τα διαφόρων ειδών εκκρεμή αιτήματα για συντάξεις και εφάπαξ, σύμφωνα με τον Γιάννη Βρούτση.

Το τραγικό είναι ότι ο Γ. Βρούτσης αυτά τα απίστευτα μεγέθη σε εκκρεμή συνταξιοδοτικά αιτήματα τα ανέφερε χωρίς αιδώ και χωρίς στοιχειώδη, έστω, αυτοκριτική, αποδίδοντας την ευθύνη γι’ αυτές τις απάνθρωπες καταστάσεις σε απόμαχους της δουλειάς απλώς και μόνο στην προηγούμενη κυβέρνηση, λες και οι κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν βάλει το χέρι τους για αυτήν την κτηνωδία και βαρβαρότητα.

Ακόμα χειρότερα, πολύ φοβόμαστε ότι, παρά τα παχιά σημερινά λόγια και ο υπουργός Εργασίας της επόμενης κυβέρνησης, αν δεν υπάρξει προοδευτική πολιτική ανατροπή, θα μας “αποκαλύψει” ότι το 1 εκατομμύριο εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις έγινε ενάμισι!

Αυτός δυστυχώς είναι ο κανόνας ενός νεότευκτου και ιδιόμορφου δικομματισμού, ο οποίος είναι πολύ πιο ευτελής, πολύ πιο παρακμιακός και πολύ πιο κυνικός στον εμπαιγμό και την κοροϊδία από τον προηγούμενο!

 

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας