Οι απαράδεκτες απόψεις του κ.Σκέρτσου και η επιλεκτική ευαισθησία του κ.Βερβεσού…

1552
μέρκελ

Δεν υπάρχει τίποτε πιο θλιβερό από τις προσωπικές, άκαιρες, άτοπες, περιττές και απρεπείς αναρτήσεις, σε προσωπικό προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενός υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ!!! Την μόνη ταύτιση που διακρίνει κανείς στην προκειμένη ανάρτηση, είναι εκείνη του υφυπουργού με μια απόλυτη και αυθαίρετη εξουσία, η οποία κρίνει και καθορά, από την ασφάλεια του Μαξίμου, τα πάντα.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Άκης Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κατέκρινε σφόδρα την αγόρευση της εισαγγελέως κ. Αριστοτελείας Δόγκα για την αποτρόπαιη δολοφονία, βιασμό, βασανισμό της Ελένης Τοπαλούδη!

Και λίγη ανθρωπιά και φιλότιμο, δεν βλάφτει κύριε Σκέρτσο

Όσο για τον πρόεδρο των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτρη Βερβεσό,  ο οποίος ζήτησε  από την πρόεδρο του δικαστηρίου να επαναφέρει άμεσα την εισαγγελέα της έδρας στην τάξη και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ώστε να κινηθεί άμεσα σε βάρος της κ. Δόγκα η προβλεπόμενη, κατά νόμο, πειθαρχική διαδικασία, με το επιχείρημα ότι, οι θέσεις που εξέφρασε η εισαγγελέας για το ρόλο των δικηγόρων,  προσβάλλουν το ρόλο του υπερασπιστή δικηγόρου, που αποτελεί πυλώνα του νομικού μας πολιτισμού, τι να πω… Ιδιαιτέρως επιλεκτική η ευαισθησία του κ. Βερβεσού…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας