Μυθική συμφωνία ΕΕ-Pfizer 1,8 δισ. δόσεις-Παγκόσμιο ρεκόρ κερδών για φαρμακοβιομηχανία

    516
    Παγκόσμιο ρεκόρ κερδών για φαρμακοβιομηχανία

    Πέφτει στο κενό η συζήτηση για κατάργηση της πατέντας

    Θα εμβολιάσουν μέχρι και τις γάτες για να «κονομήσουν» οι φαρμακευτικές!

    Η Κομισιόν ανακοίνωσε νέα συμφωνία-μαμούθ με τις Pfizer και BioNTech (η τελευταία είναι γερμανική), για την παροχή 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά του κορωνοϊού (900 εγγυημένες και επιλογή προαγοράς για άλλες 900 εκατομμύρια δόσεις) μέχρι το 2023.

    Την ανακοίνωση αυτή έκανε το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας πως «θα ακολουθήσουν κι άλλα συμβόλαια, καθώς και άλλες τεχνολογίες εμβολίων».

    «Ο εμβολιασμός προχωρά καλά. Τώρα προετοιμάζουμε το επόμενο στάδιο στην απάντησή μας στην πανδημία: προσφέρουμε ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, αντιμετωπίζουμε τις πιθανές παραλλαγές και επιτρέπουμε τους εμβολιασμούς σε παιδιά και έφηβους» πρόσθεσε η φον ντερ Λάιεν.

    Είναι φανερό πλέον πως ο εμβολιασμός έχει ξεφύγει από την υγειονομική σφαίρα κι έχει προχωρήσει στην… οικονομική, αφού τα παιδιά και οι έφηβοι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό. 

    Παρόλα αυτά κάπου πρέπει να διατεθούν όλα αυτά τα εμβόλια, που κατασκευάζονται στη Γερμανία, αφού η BioNTech είναι γερμανική.  Προκειμένου να διατεθούν και να αγοραστούν νέα η γερμανοκρατούμενη Κομισιόν είναι ικανή να εμβολιάζει μέχρι και τους σκύλους έως το… 2100! (σσ. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή με φουσκωμένες βαλίτσες σε Βρυξέλλες και Βερολίνο μεταξύ πολιτικών & επιχειρηματικών γραφείων).

    Ότι όλο αυτό επιχειρείται να γίνει μέσω διαφόρων μορφών εξαναγκασμού, κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο εξοργιστική, χωρίς να εισερχόμαστε καν στο θέμα των παρενεργειών.

    Είναι πλέον ξεκάθαρο γιατί το Βερολίνο τάχθηκε κατά της απελευθέρωσης των πατεντών, γιατί όπως αντιλαμβανόμαστε θα χάσει δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από την εξαΰλωση της τιμής του εμβολίου της BioNTech.

    Δυστυχώς, η πανδημία δημιούργησε μία ομάδα νέων ισχυρών ανθρώπων (φαρμακευτικές, τεχνολογικοί κολοσσοί, κλπ. ) που έχουν συμφέρον στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης, καθώς είδαν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται και δεν θα ήθελαν να επιστρέψει ποτέ η πραγματική κανονικότητα. 

    Άλλωστε αν πχ ο κ.Μπουρλά και ο κ.Γκέτις αγαπούσαν τόσο πολύ την ανθρωπότητα, όπως μας διαφημίζουν καθημερινά τα συστημικά ΜΜΕ, γιατί τάσσονται κατά της απελευθέρωσης των πατεντών των εμβολίων τους για να παράξουν όλες οι χώρες εμβόλια; Άλλωστε ήδη έχουν βγάλει αρκετά δισ. δολάρια, ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης έχει βυθιστεί στη φτώχεια.

    Η πραγματικότητα είναι ότι η απελευθέρωση των πατεντών των εμβολίων, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή προς την κανονικότητα, καθώς θα αφαιρέσει το οικονομικό κίνητρο διαιώνισης όλης αυτής της κατάστασης από τις εταιρίες κολοσσούς και θα φέρει το πρόβλημα στην πραγματική του κλίμακα.

    Πηγή: Pronews

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας