Μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε ΕΡΤΣΙΠΡΑ

2361
ερτ

Το… «τερμάτισαν» στη διοίκηση της ΕΡΤ με τη ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, από τη Μυτιλήνη. Συνήθως, σε ομιλίες τύπου «φιέστας», πάντα παίζοντας το ρόλο του «κυβερνητικού συνοδοιπόρου», η ΕΡΤ μετέδιδε ζωντανά ένα μεγάλο μέρος των ομιλιών πρώην πρωθυπουργών. Στην προκειμένη, όμως, για μια ακόμη φορά «έσπασε» τα κοντέρ.

Μετέδωσε ζωντανά όλη την ομιλία του πρωθυπουργού από το «παλαιοπασοκικού» τύπου σκηνικό που είχε διαμορφωθεί, σε ανοικτό – κλειστό στην πραγματικότητα χώρο του συνεδρίου, αδιαφορώντας επί της ουσίας για τις μεγάλες λαϊκές αντιδράσεις κατά των ασκούμενων μνημονιακώνπολιτικών κατάρησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και των «hot spots» που έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών». Η μετάδοση ξεκίνησε στις 9 παρά το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε μετά από μια ώρα. Όσοι και όσες επιθυμούσαν να δουν δελτίο ειδήσεων, φυσικά και δεν μπορούσαν. Έπρεπε να περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί η ζωντανή μετάδοση ολόκληρης της ομιλίας του Α. Τσίπρα και φυσικά, όταν ξεκίνησε, λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, το ειδησεογραφικό δελτίο, οι αντιδράσεις των πολιτών από τα νησιά που έχει μετατρέψει η ΕΕ με την αρωγή της ελληνικής κυβέρνησης και των παλαιομνημονιακών κομμάτων σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης», πέρασαν στα «ψιλά».

Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΡΤ. Μετέτρεψε την ΕΡΤ σε ΕΡΤΣΙΠΡΑ , που ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας έδωσε αγώνες για να ανοίξει μετά το «μαύρο» των Σαμαρά – Βενιζέλου με στόχο να εκφράσει τις αγωνίες της κοινωνίας και τα θέματα που έχουν μετατρέψει σε «κόλαση» την καθημερινότητα της μεγάλης πλειονότητας της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας