Λάρισα: Νεκρός 28χρονος διανομέας σε καφέ μετά από τροχαίο την ώρα της δουλειάς

2008
λάρισα

Έχασε τη «μάχη» με το θάνατο, ένας 28χρονος διανομέας σε καφέ της Λάρισας, που εξέπνευσε σήμερα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλευόταν τραυματισμένος, μετά από τροχαίο την ώρα της δουλειάς, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό.
Το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Ο τραγικός θάνατος άλλου ένα εργαζόμενου – διανομέα σε καφέ της Λάρισας, σε τροχαίο την ώρα της δουλειάς, αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για τη ζωή τους ή τη σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ’ αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, χωρίς μέτρα ασφάλειας, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και το φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να μην αποδέχονται μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους. Συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να διεκδικούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, γιατί η ζωή μας είναι πολύτιμη και δεν την θυσιάζουμε για τα κέρδη των επιχειρηματιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας