Ερντογάν: Η τουρκική αντιπολίτευση μιλά σαν εκπρόσωπος των Ελληνοκύπριων

861
ερντογάν

“Μιλούν στη βουλή με την ίδια γλώσσα με τους Ελληνοκύπριους γίνονται εκπρόσωποι και διαλαλούν τις θέσεις των Ελληνοκυπρίων και γίνονται πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες. Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην άγνοια και τη γκάφα και ανάμεσα στη γκάφα και την προδοσία» ανέφερε χαρακτηριστικά”

Νέα σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του ενόψει των δημοτικών εκλογών στη Μαλάτια της Τουρκίας, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του βουλευτή του CHP, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση του για την αποτυχία των γεωτρήσεων στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ρ. Ερντογάν κατηγόρησε την αντιπολίτευση για εθνική προδοσία προειδοποιώντας ταυτόχρονα το CHP ότι μπορεί ξαφνικά να πέσει το ίδιο μέσα στο λάκκο αυτής της προδοσίας.

«Δεν γνωρίζουν καν τι αγώνες δίνουμε στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Και δεν είναι ενήμεροι, και δεν στηρίζουν τον αγώνα μας, και ενοχλούνται από τα στρατηγικά βήματα που κάνουμε για την προστασία των συμφερόντων μας» ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος, για να προσθέσει ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας ψάχνουμε φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο με δικά μας πλοία. H αντιπολίτευση ακόμη και αυτό το επικρίνει».

Κατήγγειλε την αντιπολίτευση, ότι τη στιγμή που η Άγκυρα προχωρά σε σε μια τέτοια κρίσιμη κίνηση απέναντι στους Ελληνοκύπριους και τις άλλες δυνάμεις της περιοχής, η αντιπολίτευση προσπαθεί να την εμποδίσει. «Μιλούν στη βουλή με την ίδια γλώσσα με τους Ελληνοκύπριους γίνονται εκπρόσωποι και διαλαλούν τις θέσεις των Ελληνοκυπρίων και γίνονται πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες. Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην άγνοια και τη γκάφα και ανάμεσα στη γκάφα και την προδοσία. Όταν χάσετε αυτή τη λεπτή γραμμή, θα βρεθείτε ξαφνικά μέσα στο λάκκο της προδοσίας» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην αντιπολίτευση.

Να σημειωθεί ότι και αυτή η εκδήλωση ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) με τον ίδιο τον Ρ. Ερντογάν να τραγουδάει «πόσο προχωρήσαμε, από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας