Ανακοινώνει νέες απαγορεύσεις η κυβέρνηση!-Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και «μπλόκο» στο λιανεμπόριο

701
Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και στο λιανεμπόριο

Πιθανόν να ανακοινωθούν άμεσα

Η κυβέρνηση είναι αρκετά πιθανό να ανακοινώσει -και σχετικά άμεσα- νέες απαγορεύσεις και μέτρα για τους ανεμβολίαστους, παρόλο που μόλις χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε μέτρα κοινωνικής απομόνωσης των ανεμβολίαστων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση περιμένει άμεσα αποτελέσματα, καθώς θέλει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί και να «τρυπηθούν» όλοι -ή σχεδόν όλοι- οι πολίτες. Εάν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, τότε η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα μέτρα για να πείσει (ή καλύτερα να υποχρεώσει) τους πολίτες να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Το πρώτο σενάριο που ήδη ακούγεται είναι να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε άλλες ειδικότητες εκτός από γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους σε δομές φροντίδας και φαρμακοποιούς. Οι πρώτοι… «υποψήφιοι» είναι να υποχρεωθούν σε εμβόλιο οι ένστολοι.

Από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν «απουσιάζει» το λιανεμπόριο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν η κατάσταση δεν περιοριστεί και οι εμβολιασμοί δεν αυξηθούν, δεν θα… μπει στη λίστα. Ήδη έχει ακουστεί το ενδεχόμενο της διπλής μάσκας στα εμπορικά, ενώ υπάρχει και το σενάριο του να μπαίνει κανείς στα εμπορικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή τεστ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχετικές ανακοινώσεις (εάν γίνουν τελικά) θα γίνουν στα μέσα Σεπτέμβρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας