Έφυγε από τη ζωή ο Αντρέα Ρινάλντι

1111
ζωή

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς την Δευτέρα (11/05) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών ο μέσος της Αταλάντα, Αντρέα Ρινάλντι.

Ο εκλιπών είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο από την περασμένη Παρασκευή (8/05) με ανεύρυσμα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το ιατρικό προσωπικό δεν κατέστη δυνατό να αναρρώσει.

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την Αταλάντα στη Λενιάνο, πέθανε τη Δευτέρα όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μπέργκαμο.

«Ο πρόεδρος Αντόνιο Περκάσι και η οικογένεια της Αταλάντα είναι βαθιά συντετριμμένοι και στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Αντρέα Ρινάλντι και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Λενιάνο.

Ο Αντρέα φορούσε τη νερατζούρα (χρώματα της Αταλάντα) φανέλα από το 2013 έως και την Πριμαβέρα (ομάδα Νέων) συμβάλλοντας στην κατάκτηση του Σκουντέτο και του Σούπερκαπ με την U17 το 2016. Ήταν πάντα θετικός και διαθέσιμος, ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους».

Ο Ρινάλντι ένιωσε έντονη αδιαθεσία την περασμένη Παρασκευή και διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εντόπισαν το ανεύρυσμα. Δόθηκε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή είχε διαγνωστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας