Χαρακτηριστικό της επικοινωνιακής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, η Γελοιότητα

1850
αιολική

«Για να συνεργαστούμε,  να αποκηρύξει το  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ το Νεοφιλελευθερισμό
Π.Σκουρλέτης»
Την τελευταία  περίοδο, βλέπουμε μια εντεινόμενη προσπάθεια από τον ΣΥΡΙΖΑ, να πλευρίσει το ΚΙΝ.ΑΛΛ , (ΠΑΣΟΚ και λοιπές  δημοκρατικές δυνάμεις), γενικότερα δηλαδή το χώρο της Κεντροαριστεράς, για να επιτύχει με νέες  συμμαχίες  τη μακροημέρευση του στις  «καρέκλες».
Στην Εφ.Συν  του (Σαββατοκύριακου 14-15 Απριλίου), ο Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του, διαμηνύει τη δυνατότητα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝ.ΑΛΛ.  αν το δεύτερο αποκηρύξει τον Νεοφιλελευθερισμό!!! Το παιχνίδι του παράλογου, που παίζεται από την κυβέρνηση, δεν έχει όρια. Ένα Κόμμα που μετά τον Ιούλιο 15 και την «κωλοτούμπα» του,  εφαρμόζει πλήρως νεοφιλελεύθερη πολιτική,  με δέσμευση να συνεχίσει έστω και  με  λιγότερη  «επιτήρηση» την ίδια  πολιτική, ελληνικής προέλευσης αυτή τη φορά, στην οποία δεσμεύουν τα ψηφισμένα μνημόνια, καλεί το «Κίνημα Αλλαγής» να την αποκηρύξει για να μπορέσουν να συνεργαστούν!!!
Με στόχο δηλαδή τη δυνατότητα να συνεχίσει να κυβερνά και να μην αφήσει την εξουσία, προσπαθεί να κτίσει νέες συμμαχίες, σήμερα με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ασφαλώς, κάνοντας  ο ΣΥΡΙΖΑ την κωλοτούμπα το καλοκαίρι 2015,  ήταν αναμενόμενο  να  φτάσει σήμερα στα όρια του γελοίου, ώστε να συνεχίσει να  εγκλωβίζει κάποιους αφελείς ψηφοφόρους. Προηγήθηκε βέβαια του Σκουρλέτη, λίγους μήνες πριν,  ο υπουργός Βερναρδάκης, με αφορμή ένα άρθρο του «μεγάλου πολιτικού» Λαλιώτη! «26/8/27 Νέα σελίδα», όπου είχε καλέσει σε δημιουργία αντινεοφιλελεύθερου μετώπου  «με τη συσπείρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του αντιδεξιού και αντινεοφιλελεύθερου τόξου, σε ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για τη δημοκρατία και την κοινωνία».
Είναι να αγανακτεί κανείς που ένα Κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και 2,5 χρόνια εφαρμόζει πλήρως  νεοφιλελεύθερη πολιτική και έχει ολοκληρώσει σχεδόν ένα Νεοφιλελεύθερο οικοδόμημα  συμπληρώνοντας  το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, να σηκώνει τη σημαία του αντινεοφιλεύθερου κόμματος.
Σήμερα, είναι γνωστό πλέον πως το πλέγμα των μνημονιακών νόμων έχει πλήρως δεσμεύσει στην υλοποίηση ενός Νεοφιλελεύθερου προγράμματος που προφανώς ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το Κίνημα Αλλαγής,  ούτε φυσικά η ΝΔ θα αμφισμβητήσουν.
Γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ κοροιδεύει το λαό;
Μόνο για τις καρέκλες. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει, ας πει καθαρά ότι όχι μόνο δεν θα κάνει άλλες ιδιωτικοποιήσεις,  αλλά θα ακυρώσει όλες αυτές που έχουν γίνει ως σήμερα.
Ας πει πως θα ακυρώσει όλο το αντιδραστικό εργασιακό πλέγμα στο οποίο είχε  και ο ΣΥΡΙΖΑ τη συμβολή του.
Φυσικά,  ακόμα και αν πει τέτοιες μεγάλες κουβέντες, κανείς πια δεν πρέπει να τον πιστέψει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το Κιν. Αλλ αποκλείεται να συνεργαστεί με ΣΥΡΙΖΑ. Όχι φυσικά για  μια αντινεοφιλελεύθερη πολιτική, αλλά  αποκλειστικά και μόνο για ιδιοτελή οφέλη
Είναι  ντροπή και υποτιμά  τη νοημοσύνη μας, ο  ΣΥΡΙΖΑ, που έχει συμβάλλει στην κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και των  συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, που ολοκληρώνει σήμερα τις ιδιωτικοποιήσεις  με τις στρατηγικής   σημασίας ενεργειακές επιχειρήσεις   (ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ) να καλεί άλλους  πολιτικούς σχηματισμούς να αποκηρύξουν τον Νεοφιλελευθερισμό
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας