Υποκριτική συνέντευξη πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

1617
υποκριτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση θα είναι για γέλια και κλάματα.

Ευκαιρία να βγάλουμε αθώες χαιρεκακίες.

Ο ένας, Π. Σκουρλέτης γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ, μας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “μαγαζί γωνία”(τα σχόλια επ’ αυτού αναρτήθηκαν ήδη στην iskra).

Ο άλλος, Δ. Γάκης, μη εκλεγείς βουλευτής Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτει, μετά την αποτυχία εκλογής του, τον “πελατειακό” ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει με πολύ πόνο ότι δύο φορές ετοίμασε την παραίτηση του.

Οι απαντήσεις του κ. Γάκη σε αντίστοιχες ερωτήσεις από την εφημερίδα Ροδιακή:

i)  Πολιτική ήττα, την οποία πολλοί ήθελαν, δεν την υπέστην(συντροφικό κάρφωμα).

ii) “Επειδή το κόμμα μας μεγάλωσε έγινε σε ένα βαθμό πελατοκεντρικό. Έπρεπε να ζητάς σταυρούς, έπρεπε να κάνεις ρουσφέτια, έπρεπε να ζητάς ανταπόδοση της προσφοράς σου”(ενοχικός πολιτικοιδεολογικός αχταρμάς.Απλά ο άλλος, ο εκλεγείς, βρέθηκε σε πλεονεκτικότερη θέση γιατί ήταν υπουργός).

iii )”Σ ένα μεγάλο βαθμό είναι έτσι αν και υπάρχουν μέσα στο κόμμα ισχυρές αντιδράσεις.Ευτυχώς δεν ακολουθούν όλοι ακόμα τον πελατειακό δρόμο “(σχόλιο μας : χαράς στις αντοχές τους).

iv) Ο κ. Γάκης μας λέει ότι δύο φορές ετοίμασε την παραίτησή του,αλλά δεν την έκανε πράξη. Κύριε Γάκη, πότε το σκεφτήκατε δις και κυρίως γιατί δεν το πράξατε; Δεν μας αρέσουν οι αυθαίρετες ερμηνείες .

Κύριε Γάκη ,κυκλοφορείτε ως μνημονιακόςευρωατλαντικός καθόλου αριστερός,πρώην βουλευτής. Τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς .

Και οι δύο συνεντεύξεις Σκουρλέτη και Γάκη υποδηλώνουν το ίδιο .

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίχθηκε σε συστημικό – αστικό πελατειακό κόμμα.

Είναι η ώρα να  συνειδητοποιήσουν την αμετάκλητη μετάλλαξη του τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Κώστας Σπετσέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας