Το κίνημα ματαίωσε και αυτήν την Τετάρτη τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας

3694
πλειστηριασμούς

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των πολιτών ματαίωσαν και για άλλη μια Τετάρτη (1/3) τους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας σε όλη τη χώρα.
Ιδιαίτερα μαζικές και αγωνιστικές ήταν οι κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Στην Αθήνα με τον Παναγ. Λαφαζάνη, τον Λεων. Παπαδόπουλο και άλλους αγωνιστές στην πρώτη γραμμή υποχρεώθηκαν κάτω από συνεχή συνθήματα να αποχωρήσουν οι δύο συμβολαιογράφοι από την έδρα των πλειστηριασμών.
Το παρόν στην Αθήνα έδωσαν πλήθος αγωνιστές/στριες, ενώ είχαν οργανωμένη παρουσία με πανό η Λαϊκή Ενότητα, το ΕΠΑΜ, το ”Δεν πληρώνω”, τα τοπικά κινήματα σε Ζωγράφου, Αιγάλεω, Χαϊδάρι κλπ.
Στην διαμαρτυρία συμμετείχε ο Παναγ. Λαφαζάνης, ο Δημ Σαραφιανός, η Μάνια Μπαρζέφσκι και πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε στα μέσα ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ

Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ HILTON, ΕΔΡΑ ΤΩΝ ”ΘΕΣΜΩΝ” ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Η χώρα δεν κυβερνάτε από το Μαξίμου. Το Μαξίμου εκτελεί . H χώρα κυβερνιέται από το Hilton, έδρα των ”θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού.

Aπό το Hilton έχει αποφασισθεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες, όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.

Επειδή, όμως, οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών.

Οι πλειστηριασμοί, όπως δεν πέρασαν στα Ειρηνοδικεία, δεν πρόκειται να γίνουν και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Οι πολίτες θα περιφρουρήσουν τον ιδρώτα τους με το σύνθημα ”Κανένα σπίτι στα χέρα τραπεζίτη ή στα χέρια του μνημονιακού κράτους”.

Οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν με όποιον τρόπο και αν σκαρφιστούν να τους κάνουν.”

Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας έδωσε το παρόν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

pleist1_3_2017b

pleist3_1_2017pleist1_3_2017c

pleist1_3_2017d

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας