Σύνοδο-Κορυφής: Βερολίνο κλείνει σύνορα Πορτογαλίας & Ελλάδας σε Βρετανούς και Ρώσους

248
Βερολίνο κλείνει σύνορα

Το Βερολίνο «τελειώνει τον ελληνικό τουρισμό θέτοντας σε καραντίνα τους τουρίστες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Α.Μέρκελ να διακηρύσσει ότι στο πλαίσιο της επιδίωξης για έναν πανευρωπαϊκό συντονισμό για τον περιορισμό της επιδημίας δεν θα πρέπει να δέχονται Βρετανούς τουρίστες η Πορτογαλία και Ρώσους η Ελλάδα!

«Η πορτογαλική κυβέρνηση που όντας στην “πράσινη” βρετανική λίστα, άνοιξε τις πόρτες για τους Βρετανούς τουρίστες, τώρα βιώνει τώρα αύξηση κρουσμάτων της λεγόμενης «ινδικής» μετάλλαξης και ετοιμάζεται για την λήψη νέων περιοριστικών μέτρων. 

Η Ελλάδα δέχεται τους τουρίστες από τη Ρωσία, υποστηρίζοντας εμβολιασμένους χωρίς να λαμβάνει μέτρα, παρά το γεγονός ότι το εμβόλιο Sputnik-V δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή Αρχή». 

Απίστευτα πράγματα! Το ρωσικό εμβόλιο το χρησιμοποιούν 64 χώρες σε όλο τον κόσμο χωρίς ούτε μία θανατηφόρα παρενέργεια η Μέρκελ το απορρίπτει για να προμοτάρει το αμερικανογερμανικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που «γράφει» κάπου 30.000 άμεσους θανάτους παγκοσμίως για να ευνοηθεί η γερμανική οικονομία από την BioNTech του Τούρκου ιδιοκτήτη της και ζητεί από την Ελλάδα να μην δέχεται τους εμβολιασμένους με Sputnik-V, Ρώσους τουρίστες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας