Σωριάστηκε τρεις φορές ο Τ.Μπάιντεν στη σκάλα του AirForceΟne! (video)

944
Σωριάστηκε τρεις φορές

Διεθνής ανησυχία για την κατάστασή του

Ο Πούτιν του είχε ευχηθεί να είναι καλά στην υγεία του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, προκαλώντας και πάλι την διεθνή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του

Ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος, ανέβαινε με δυσκολία τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, όταν το κουρασμένο του βήμα σκόνταψε και σχεδόν σωριάστηκε στο «ανέβασμά» τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έπαιζε με τον σκύλο του. Γενικά υπάρχει προβληματισμός εκτός από την πνευματική του διαύγεια και για την σωματική κατάσταση της υγείας του.

Ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος που είχε πέσει από τις σκάλες του Αir Force One ήταν ο Gerald Ford κατά τη διάρκεια της επίσκεψής  του στην Αυστρία τον Ιούνιο του 1975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας