Συνταξιούχοι: Συλλαλητήριο αύριο στην Κλαυθμώνος και πορεία στο Μαξίμου

1233
συλλαλητήριο

Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί, οι οργανώσεις των συνταξιούχων. 

Οι συνταξιούχοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντασφαλιστικών νόμων, για αναδρομική επιστροφή όλων των κλεμμένων, χωρίς δικαστικές προσφυγές, για επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ταυτόχρονα, αντιτάσσονται στον εξευτελισμό των συντάξεων χηρείας και την κατάργηση του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, το πιο βάρβαρο και ανάλγητο μέτρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

‘Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ), “ο Αγώνας ενάντια στην πολιτική όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων πρέπει να ενταθεί. Δε δίνουμε σε κανένα συγχωροχάρτι για τις περικοπές των συντάξεων, για την κατάργηση της δωρεάν υγείας, για τα επιδόματα επαιτείας που παρέχουν στους άνεργους, για να συντηρούν το άθλιο σύστημά τους, για τον εξοστρακισμό των νέων επιστημόνων από τη χώρα μας, για τους μισθούς πείνας και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Όταν η κυρίαρχη πολιτική είναι η υποτέλεια στην τρόικα, τότε οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν μοναδικό καθήκον να την ανατρέψουν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας